EL odveta ROMA - ManU

Jako dneska je to sympatické , beru MU hrát nemusí ale přijde mi že chceme aspon vyhrát a těch šanci opravdu bylo ( nas budoucí gólman to zatím zavřel 😁 aspon jsem četl že by ho murek chtěl) ale těch spekulací je už hodně.

pasta napsal:
Jako dneska je to sympatické , beru MU hrát nemusí ale přijde mi že chceme aspon vyhrát a těch šanci opravdu bylo ( nas budoucí gólman to zatím zavřel aspon jsem četl že by ho murek chtěl) ale těch spekulací je už hodně.
De Gea je jedna z mála soudných spekulací. Fakt je, že pod Solskjaerem víc sedí než chytá.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Dneska je chci pochválit zrychlili hru a šanci jsme měli teda hodně , beru že MU o nic nešlo a pořádně nás nenapadali ale viděl jsem chuť hrát tak bych si přál ať dohrají ligu.My tu obranou fazi musíme dát dohromady některé ty okna to se jen tak nevidí ale celkově dneska spokojen pri troše štěstí to mohlo být pěkné drama

je asi jasný, že kdyby menčák neměl góly náskok, nikdy bychom neměli tolik šancí
ale s ohledem na to, co jsme měli, jsme fakt mohli těch - gólů v klidu dát, de gea jim dost zachránil prdel + chytil takový ty běžný věci, co my nejsme zvyklí moc, že se chytaj
kdyby se druhá půle v anglii nezbláznila, mohli jsme odehrát normální zápas a normální semi, oni taky nejsou žádný zázraci
třeba bychom nepostoupili a prohráli oba zápasy třeba o gól, ale o něco bychom ještě hráli, takhle to bylo dost o ničem
co se týče zdraví našeho kádru, tak tyvole snad leda nějakej šaman by mohl ještě pomoct
jsem rád za to, že jsme si maličko napravili reputaci, prohrát třeba tři čtyři ku jedný by bylo ještě potupnější
ale žádnej slávek to taky neni

Kdyby to vůl takhle postavil do druhý půle v Anglii... Každopádně 8:5 už nevypadá tak blbě.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

Furt je to vysledek Hokeje ne fotbalu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nakonec jsme se s EL rozloucili se cti, SF je pro nas velkej uspech, co si budem povidat.