EL 6.zápas Sofia - ROMA

Čtvrtek
10.12.20
18:55h
:danko:

Snad to proběhne bez zranění a podobných věcí
Dát tam každou nohu co toho ještě moc neodehrála Milanese Jesus ......

Tip 0-1

Dal bych to López - Fazio, Kumbulla, Jesus - Peres, Diawara, Milanese, Calafiori - Villar, Pérez - Mayoral.

A na lavičku kluky z Primavery. Hlavně pošetřit hráče ze základu a nezranit se.

Daje!!!

To asi dneska nestihnu, určitě ne celý. Čekám tady referáty ohledně výkonů náhradníků :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

klida napsal:
Boer

Kumbulla
Fazio
Juan Jesus

Peres
Diawara
Milanese
Bamba

Pedro
Perez

Mayoral

Zajimava sestava, jsem zvedavej, co predvede Boer s Milanesem a Bambou. Nevite, co je s Calafiorim? Ocekavam Smallinga, Boveho, Cierviho.

Daje!!!

Calafiori was going to start, pulled out at the last minute with a stomach bug, so Bamba is the third #ASRoma academy player to start.

Druhý gól hrubá chyba Diawary
Bamba celkem zajímavý
Milanese musí dostávat prostor
Ale fotbal hrozný

Jde o hovno ale!!!Až uvidíte góly kdo neměl možnost tak tohle se nám stává často bohužel🙄 kdy AS dalo podobný gól (že nám ho soupeř vyloženě daroval) my jich dostáváme hodně když jsem byl v Římě proti Juvemerde tak mi málem praskla cévka co předvedli za rozehravku :roll: a opakuje se to pořád rozehrávat do středu vápna kde borec má na zádech soupeře to děláme snad jen my !!!! Kdyby takové chyby udělali mladí takto pochopím ale tak zkušení hráči 🙉 Chudáci mladosi ale radši je uvidím než Christanteho, Jesuse,Fazia atd a super byl primak Perese 😂😂😂 pičo vole to nikdo jiný u nás nemůže kopat??? na vesnici by si primak nikdy nekopl maximálne jednou ale třeba mu to na trenalu jde 😁😁😁(chtěl bych video nějaké jak kope 10 primaku v řadě 😂😂🙉🙉🙉😂😂😂)jinak k fotbalu není moc co hodnotit ať hrajou všichni bez zranění postup z prvního je hlavně v lize vyhrát 👌💪

Nemam slov. Fazio, Diawara, to jsou ale sileny chyby!!! A delame je casto tou stupidni rozeravou doprostred hriste na prvniho spoluhrace. Desny. Specialne Diawara to dela casto.

Milanese skvelej (v zapase AS-Barca, v TOM zapase, jeste podaval mice u lajny). Boera nema smysl hodnotit, Mayoral dobrej, Bamba taky fajn, dravej. Je to utocnik a ne obrance no.

Ale Diawara, Fazio, Jesus nebo Perez, to je dneska fakt tragedie.

HugoBoss27 napsal:
Nečekal jsem nic ,ale tohle taky ne ...série skončila

Cluj ještě do 94min postupovala :D

Presne, cekal jsem neprilis pohlednej fotbal a remizu 1:1,2:2... ale tohle taky ne. A nemuzu rict, ze by tohle slo za Paulem. Dneska nas proste srazily individualni chyby tech nejzkusenejsich hracu. Skoda. Ale snad se s Jesusem, Faziem a Diawarou nebudem potkavat moc dlouho...

Přitom Diawara hrál dost dobře a líbil se mi 😉tomu bych šanci určitě dal ti dva ať klidně odejdou nechci nadávat za Řím své odehráli hlavně Fazio , Jesus je asi bezproblémový v kabině asi nikdy moc nepindal že nehraje a podobně ale chce to jiné hráče nutno uznat že teď ty chyby nedělá on ale někdo jiný nebo si je teď aspon já nevybavuju 😉 každopádně má u nás špatnou reputaci a táhne se to sním uvidíme co bude v dalších dnech 😉 losování je zítra?

pasta napsal:
Přitom Diawara hrál dost dobře a líbil se mi 😉tomu bych šanci určitě dal ti dva ať klidně odejdou nechci nadávat za Řím své odehráli hlavně Fazio , Jesus je asi bezproblémový v kabině asi nikdy moc nepindal že nehraje a podobně ale chce to jiné hráče nutno uznat že teď ty chyby nedělá on ale někdo jiný nebo si je teď aspon já nevybavuju 😉 každopádně má u nás špatnou reputaci a táhne se to sním uvidíme co bude v dalších dnech 😉 losování je zítra?

Losovani je 14.12. ve 13:00