EL 6. kolo, astra giurgiu-Roma

Je mi to úplne jedno. Ak to chceme vyhrať, musíme cez nich prejsť. Či by sme ich dostali teraz, alebo až neskôr, to je jedno. Naopak, ak zahráme dobre a nebodaj postúpime, mohlo by nás to v povedomí ostatných a aj vo vlastnom sebavedomí vyšvihnúť hore.

Carlo napsal:
Je mi to úplne jedno. Ak to chceme vyhrať, musíme cez nich prejsť. Či by sme ich dostali teraz, alebo až neskôr, to je jedno. Naopak, ak zahráme dobre a nebodaj postúpime, mohlo by nás to v povedomí ostatných a aj vo vlastnom sebavedomí vyšvihnúť hore.

S tím nelze než souhlasit. :!:

Carlo napsal:

Carlo napsal:

Los na hovno, mame to nejhorsi ze vsech, vsechny ostatni relativne silny tymy maji nejake srace, pripadne nejaky srac hraje s dalsim sracem, viz. Spartak Praha. :zed:

Je to 50/50 a cim min takovych souperu ve vyrazovaci fazi schytas, tim vetsi je logicky sance, ze postoupis daleko. Realistickym cilem bylo pokusit se konecne poprvy v evropskych poharech postoupit za ctvrtfinale a cokoli jinyho je jen dalsi neuspech.

Favoritem je Villareal, protoze ma s podobnymi zapasy vic zkusenosti. Takovej Totti toho v Evrope odehral asi tolik, jako David Limberski.

by som len rád pripomenul, že naposledy sme chytili "povinnú jazdu" feynoord, a bola z toho docela dráma. A pak sa vypadlo s Fiorentínou. Ak sa teraz dokážeme zbaviť silného súpera, možno v Ďalšom kole by to zas mohlo byť lepšie. Nelamentoval by som nad tým. Káder sa musí hlavne v zime posilniť!

super los, zo silnych superov som si prial ich alebo Monchengladbach, zo slabsich belgicke timy.
som rad, ze mame supera z vyspelej futbalovej krajiny s krasnym stadionom a normalnymi fanusikmi...

ak vypadneme po peknych zapasoch, nebude to obrovske sklamanie, kedze spanielske timy v Europskej lige v poslednych rokoch jasne dominuju.

zaciname vonku, tesim sa na zltu ponorku.

Nic těžšího tam snad nebylo, typicky pohárový mužstvo se potká s... no, typicky nepohárovým :think: Ale co už, jsme schopní mít problémy i s outsidery, takže je to ve výsledku asi jedno. Naopak případný přejití přes Villareal by mohlo tým nakopnout.