EL 6. kolo, astra giurgiu-Roma

snad si nikdo nic neudělal, funny je že postoupili i oni, dobře plzeň :mrgreen:

no, takže, liga.

Odehrali jsme to jeste solidne na to, ze spolu tato sestava odehrala prvni zapas a oba tymy muzou byt spokojeny.

4 Carlo - taky jsem nevidel nic, kvuli cemu by si stoperi zaslouzili nejakou tradicne kdyz-uz-tak-prehnane-extremne-negativni zminku.

90210 napsal:
taky jsem nevidel nic, kvuli cemu by si stoperi zaslouzili nejakou tradicne kdyz-uz-tak-prehnane-extremne-negativni zminku.

Já souhlasím s klidou.

Jesus mě o tom, že u nás nemá co dělat, přesvědčuje pokaždé, když nastoupí. Snad až na jedinej zápas, kdy jsem ho tu i otevřeně pochválil. Přeju si, aby odešel - tak, jako jsem si to rok a 2 měsíce přál v případě Garcii, za což jsem byl obdobně kritizovanej. Jenže i zde to není "tradicne kdyz-uz-tak-prehnane-extremne-negativni zminka", ale můj po mnoho zápasů utvářenej názor, za kterým si stojím. I proto tady to forum ostatně máme.

Jsem rád, že jsme postoupili z prvního fleku, mrzí mě, že jsme ten zápas nevyhráli a těším se na Milán.

forza Roma
:daje: :daje: :daje:

Nechce sa mi už zbytočne doťahovať, ale aj ten Ježíš hral dnes na pohodu. Na stopérovi je samozrejme oveľa lepší.

Vermaelen imho nejlepší z Říma
hodně mě zklamal Štefan, čekal jsem od něj dneska o strašně moc víc, vyhnal bych ho už dávno
Alisson hodně v pohodě a s jistotou
je fajn, že jsme zjistili, že Seck fakt existuje, ale má svý opodstatnění, že je asi pátá volba na LB
Emerson vůbec nevěděl, jakej post hraje, a já taky ne
pořád bych chtěl v Iturbeho nějak věřit, ale je to horší a horší
Gerson v sobě něco má, ale bude potřebovat ještě hodně minut a nevím, jestli je v Římě dostane, navíc mi nepřijde odhodlanej bojovat o místo a pracovat na sobě

tyhle zápasy se musej vyhrávat

souhlas, měli bychom vyhrávat, ale tak zplichtili jsme, nebolelo to, nakonec ta astra postoupila taky, tak to takový jelita nebudou (jsou, ok), anebo my nebudem takový mistři světa (to bude ten kámen úrazu)

opravdu zajímavej je pro mě fakt ten iturbe - nedá se říct, že by nechtěl, že by to odchodil apod., ale prostě ne, neni to ani tuhle úroveň

Ohledně Iturbeho ... Ten kluk litá jak splasenej, snazi se, bojuje ... Ale vždyť on měl problém dát balón pár metrů !!!! Měl by jít ... Aspoň na hostování, ať se rozehraje ! Třeba se chytne, jak Dzeko.

myslim že jo - z LM vypadává 8 týmů, tak ty 4, co maj horší koeficienty, by měly bejt v kosši s těma týmama z EL, co šly z druhých míst

At proboha nedostaneme Mencak, Gladbach nebo tymy ze Spanelska... Tipuju, ze dostaneme Mencak.