EL 6. kolo, astra giurgiu-Roma

8.12.2016
19:00

odkopat, postavit náhradníky, získat body do koeficientu a hurá na ligu

Daje Roma daje :Ok:

Alisson Becker
Lorenzo Crisanto
Wojciech Szczesny
Riccardo Marchizza
Eros De Santis
Emerson Palmieri
Moustapha Seck
Thomas Vermaelen
Bruno Peres
Juan Jesus
Emanuele Spinozzi
Davide Frattesi
Gerson
Radja Nainggolan
Stephan El Shaarawy
Filippo Franchi
Francesco Totti
Edin Dzeko
Juan Manuel Iturbe

čekal jsem, že bude hrát Mario Rui, ale je vůbec na soupisce?

Rekneme si otevrene, ze bude velky prekvapeni, pokud s touto nominaci neprohrajem. Diky zpackanymu poslednimu dni mercata nemame kadr na 3 souteze a to jeste ani nezacal pohar. Proc tam vlastne neni DDR, kterej neni utavenej a hrat v Evrope potrebuje a Strootman, kterej ma v lize dištanc? Naopak je tam Naingollan, kterej hraje neustale. Karty?

Kev hrát bude.

Jinak logické kroky:

The coach began, as usual, by updating on the injury status of his squad:

"Four or five players haven't travelled because they have minor issues. [Kostas] Manolas took a knock to his right ankle, while [Daniele] De Rossi's left Achilles has swollen up again and we need to keep an eye on that. [Antonio] Rudiger must follow a recovery plan due to the serious knee injury he suffered in the past, while [Diego] Perotti and [Federico] Fazio have thigh problems. All of them should be fit in time for Monday."

probabili
ROMA (4-2-3-1): 19 Alisson; 13 Peres, 15 Vermaelen, 3 Jesus, 17 Seck; 30 Gerson, 6 Strootman; 7 Iturbe, 10 Totti, 92 El Shaarawy; 9 Dzeko.

Na nějaké stránce Rima byl Perez na pravém křídle,za nej De Santis a Iturbe hrot...tak uvidime :sala:
Chlapi...na koho můžeme narazit při pondelnim losu?

Neuvidim
I kdyz prohrajem, hovno se stane, hlavne ze si zahrajou nasi lavickari
FORZA ROMA

To jsou strasny blaboly - zbytecnej zapas, kdyz se prohraje, tak se nic nestane... Fans Rima jsou bohuzel stejni, jako hraci tohoto klubu, kterej je na tom v pomeru kecu oproti vyhranym trofejim dlouhodobe snad nejhur na svete a je dobre, ze to Spalletti chce zmenit.

Code:
http://www.football-italia.net/95370/spalletti-roma-must-play-win

Vzhedem k nasi ubohe reputaci by bylo zahodno neprohrat a pouzit k tomu hrace, kteri tolik nehrajou, tj. Totti, Iturbe, Vermaalen, Emerson, Juan Jesus a spol, plus vytahnout par "junioru".

zajímavej kočkopes
jsem zvědavej, co z toho vyleze.
daje
:daje: :daje: :daje:

Ale jasne že treba aby hráči čo nastúpia boli namotivovaný že treba vyhrať ja som to nemyslel tak že ti čo pôjdu hrať to majú iba odklusať. Ako zbytočný som ho nazval preto že by bolo zbytočne aby hrala najsilnejšia zostava a premrhala sa príležitosť nato aby dostal šancu niekto z primavery. A presne tak to berie aj Spalletti podľa nominácie.

Hmm, tréningové tempo, milión prihrávok, nijaká intencia to posielať do ohňa a tlačiť sa do brány. Kto mi robí vrásky je Faraon. Medzi ním a Iturbem momentálne nijaký rozdiel. Hrá veľké nič celú sezónu, nepamätám si od neho nijaký dobrý zápas, možno len tých jeho klasických 20 minút. Chce to v zime krídlo do základu, a Depay je vraj dohodnutý s Evertonom

Inak, nemôžem si pomôcť, ale Gerson je hodne zaujímavý. Môže to byť kludne flop ako Iturbe, ale niečo v ňom je, čo mi dáva nádej, že sa vyhrá a bude super. Už teraz mi príde lepší. Príde mi, že má ten "efekt" ako Rudiger po pol roku. Zrazu je nejaký rýchlejší, výbušnejší a agresívnejší.

no a málem jsme už prohrávali :lol:

jestli mi mojí minisérii zkazí vole zápas v giurgiu...

To nemysli važne ten Spalletti Dzeko a Rajda načo preboha načo ani 20 nminut neda tym mladym ach bože

objektivně je to šílenej fotbal
Totti a Shaarawy úplně mimo po těch zraněních, Iturbe i bez něj
bezzubost sama
Giurgiu zatím lepší, hrozí dopředu, hasí to Emerson a Peres - rozuměj hasí i VE STŘEDU OBRANY. Vermaelen a Jesus NEEXITUJÍ.
teda neexiStují. EXITOVAT by měli hned v zimě... Jesus rozhodně.

toliko hejtu :mrgreen:
dá se to čekat, když půlka mančaftu hraje po půl roce :mrgreen:

Ninja s Edinem na place, tak třeba něco vymyslíme :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Vermaelen a Jesus NEEXITUJÍ.
teda neexiStují. EXITOVAT by měli hned v zimě... Jesus rozhodně.

nemyslíš vážne, nie? Vermaelen je možno najlepší hráč zápasu, celú obranu diriguje, všade je presný a ešte neprehral súboj. Ked tam Astra dačo mala, tak to šlo cez Secka...

ale teda, nevidel som 11 minút na začiatku 2. polčasu, tak tam trebars spravil nejakú chybu

Proti Astře Giurgiu diriguje tak, že to tam za stopery několikrát hasili Peres nebo Emerson. Tak asi. Ale věc názoru. Ale jak jsem psal, větším viníkem je opět Jesus. Nicméně nechci se hádat o hejt. Zápas stojí za hovno tak nějak komplexně, jak jsem psal. To je tak, když my nemusíme a oni jo...popravdě se to trochu dalo čekat, v této sestavě.

:twisted: :twisted: :twisted:

kvůli takovejmdle odchozenejm zápasům budeme v srpnu zase brečet, že nejsme nasazený