EL 5. kolo, Roma-plzeň

Perottak za 25 minút 1+1. Ja by som na tieto špatné tímy nehral nič iné, len to nanho vkuse dával

Krása, ja som dnes veril, že to tam padne, k magorom typu Iturbe sa už asi ani nemá zmysel vyjadrovať...Grazie Ragazzi :tlesk: a Perotti fantázia :tlesk:

Nejlepší je Perottiho reakce po golu směrem k Edinovi. "Kámo sorry, já fakt nechtěl!" :D

Plzeň herně naprosto zdecimovaná. Na ručník, na totál. Dneska to mohlo být naprosto s přehledem 10:1.

Perotti unikátní gól.

Sílu máme. Jedeme dál!

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Jsem fanoušek římu už přes 14 let, a proto si užívám zápas, jaký byl tento. Naprosto jednoznačné, paráda, pecka, super.

Abych to byl já tak HATE : Iturbe ?! Peres ?! Zadarmo drazí ...
Na druhou stranu : Rudig a Fazio velká pohoda. Džeko kdyby dal z těch 15 ti šancí aspon 6 golu, tak jsem ochoten se omluvit za ty hejty. Ale hattrick, co chci, že ? Dobrá práce Edine. Zlatý hřeb večera je Diego - můj po Kevovi nejoblíbenější hráč. Žádná vypatlaná horká hlava, ale klidas jako prase ! Big up, překrásný gol !!!!!!

Po dlouhé době nebudu terčem posměchu v práci :)

Na té produktivitě se musí pracovat. Juve ti dovolí 5-6 střel a musíš z toho dat 2-3 góly. Jinak jsem si to užil. Na Edina se kouká hezky po dlouhý době :)

perotti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

klobouček

jinak super hattrick edin (mohl dát tak 8 gólů dneska)
nelíbili se mi (a prostě se mi nelíbí) peres, palmieri a fazio
iturbe dělá fakt co může, není to jeho vina, ale...
perotti bourák, i když centroval
plzeň sympatickej výkon, za stavu 2:1 bakoš mohl udělat problém, to by zas bylo...

Měl být klid mnohem dřív. Opět laxnost při vedení o gól, trochu profesorsky na pohodu a hlavně dopřát soupeři šanci na srovnání, klasika. To je na facku, klika, že to tentokrát tak nedopadlo. Ve výsledku fajn, viditelně se nehrálo na 100 % přesto herně rozdíl třídy. Některých věcí se nicméně musí vyvarovat a doufám, že jim to Luciano taky důrazně vysvětlí.

Salaha do konce roku nechat trénovat jen "nájezdy" na gólmana a zakončení. Jakou bychom asi měli bilanci, kdyby on i Džeko proměnili alespoň 50 % tutovek?

Diego boží fík, Kozáčik to sežral slušně,

Iturbeho nikdo nekoupí, to už je jasný, když nic jinýho alespoň má dobrej workrate, dnes tam i vybojoval několik důležitejch míčů. Jo, je to slabota, ale pokud nebude pičovat na lavici, tak snad pomalu lepší nechat, než někam posílat na "úspěšný" hostování ala Doumbia a shánět někoho jinýho na lavici.

S Iturbem souhlasím. Dře jak kůň, vybojuje desítky balonů, rychlostí a dravostí vybojuje spousty faulů, jsou na něj karty. Nesouhlasím s tvrzeníma, že by nám neměl být platnej. Průser je ta cenovka. Zatracenej průser. Protože fotbalově je to tak, jak to cítíme, víme a píšeme všeci. Kdyby přišel za 8 mega jako nadějnej backup na křídlo, nikdo by ho nehejtil. Taky jsem za si ho nechat, pokud tu roli vezme a nějak se s tím srovná.

U Iturbeho ho by bylo i 5 mega moc, uvidime jak to bude vypadat po odchodu Salaha na ten posahanej turnaj. Jako backup na dodani energie na plac muze byt, ted ma uz aspon pokoj v tom, ze se s nim vsichni fans uz smirili, ale potrebujeme od nej vic, s takovou se asi bude muset za Salaha sehnat nahrada, coz bude stat dalsi penize. Spis se obavam toho, co bude s Gersonem. Nakup na hovno, za ty prachy potrebujeme hrace ted, na zadny staveni kadru se tady nehraje a hostovacky vetsinou konci tak,ze se hrac proda a to nijak zvlast vyhodne.

Peresovi verim stejne jako loni Dzekovi, kterej je ted klicovym hracem.

Naopak Emerson Fittipaldi je proste nahradnik, nekdo tu psal neco v tom smyslu, ze by se mel poslat hostovat. Proboha proc?

Pokud neco potrebujeme, tak je to krome zaloznika predevsim vic Italu.

Gerson odehral kolik zápasů? Proti Astře byl jeden z nejlepších na hřišti, v přípravě si vytíral prdel s hráčema Liverpoolu...
Špalek by mu měl dát víc prostoru, i třeba jen proto aby Kev s Radjou fyzicky neodcházeli pravidelně v šedesátý minutě
Pogba v Juve začínal podobně

PsYchr napsal:
Gerson odehral kolik zápasů? Proti Astře byl jeden z nejlepších na hřišti, v přípravě si vytíral prdel s hráčema Liverpoolu...
Špalek by mu měl dát víc prostoru, i třeba jen proto aby Kev s Radjou fyzicky neodcházeli pravidelně v šedesátý minutě
Pogba v Juve začínal podobně
no, já ho viděl v plzni a byl jsem rád, že hraje - což mě v průběhu přešlo, ale omlouval jsem ho, že je mladej a začíná a tak, jasná věc
pak jsme ho viděli s tou astrou, hezký áčko, ano
ostatní zápasy si přesně nepamatuju, ale ještě někdy nastoupil, to jo, a nezaujal
a pak jsem ho viděl ve vídni. a z toho je mi ještě teď smutno. mlaďas co neběhá, nechce hrát, schovává se, hraje přihrávky max na 1 metr... to vše za 18 mega nebo kolik. snad se profoukne, jednou je náš, že jo. ale zatim pro něj nemám moc pochopení.

Pamatujete, kdy jsme se rozčilovali, že Salah potřebuje na gól tři šance? Kéž by to tak bylo do teď, že? :-D
Gól Perottiho napsanej jako vlastní, což mi přijde krutý. Džekův první gól byl skvělej.

to je fuk, jak je těma homokládama statistickejma z uefy psanej, normálně se to stane gólem, kterej bude v kompilacích na youtube jako jeho :lol:

salah je holt hráč pro nás, to se nedá svítit. jak často řikaj taloši na tamním fóru, kdyby byl ještě produtivní, nehraje u nás

měl by se na to trošku zaměřit při tréninku...