EL 5. kolo, Roma-plzeň

čtvrtek, od devíti
dávaj to na čétéčku, daje
musíme vyhrát - pro čest, pro prachy, pro body do koeficientu, pro sebevědomí, protože zas bude určitě hrát iturbe a musí snad někdy dát góla, ne?
daje Roma daje

Vermaelen se vrací (snad) na lavku
chybí stále Franče, Mario Rui, Flore a nově i Faraon (něco se svalem)

LE PROBABILI FORMAZIONI

Roma (4-2-3-1): 19 Alisson; 13 Peres, 44 Manolas, 20 Fazio, 3 Juan Jesus; 16 De Rossi, 5 Paredes; 7 Iturbe, 4 Nainggolan, 8 Perotti; 9 Dzeko.
A disp.: 1 Szczesny, 2 Rudiger, 15 Vermaelen, 17 Seck, 33 Emerson, 30 Gerson, 6 Strootman, 11 Salah.
All.: Spalletti

BALLOTTAGGI: Rudiger-Peres; Rudiger-Manolas; Juan Jesus-Emerson; Paredes-Strootman; Perotti-Dzeko-Salah.

daje
:daje: :daje: :daje:

Určitě tam poslat v průběhu hry Gersona s Emersonem, ať se trochu uleví Peresovi s Nainggolanem.

Dneska to neuvidím, ale snad výhra.

Manolas něco se svalem. V základu bude Rüdiger-Fazio. To by vadit nemělo, snad to s Kosťou nebude vážnější. Franče s Faraonem se mají vrátit na derby.

přijde mi že cca od zápasu s menčákem na old trafford je každý vystoupení AS, který dávaj v český televizi nějaký, ostuda

bude to i dneska? neporazit ani napodruhý a navíc doma plzeň, to by jistě za to stálo

sestava zajímavá, ale dobrá, myslím
jesus lavka, emerson na place; dani pošetřenej, Momo hraje, Perotti odpočívá

Sushi napsal:
přijde mi že cca od zápasu s menčákem na old trafford je každý vystoupení AS, který dávaj v český televizi nějaký, ostuda

bude to i dneska? neporazit ani napodruhý a navíc doma plzeň, to by jistě za to stálo

dávali oba zápasy s Realom v 2008

Carlo napsal:
Sushi napsal:

dávali oba zápasy s Realom v 2008
:Ok:
aspoň že to

tak ak to nepustia psychicky, tak snáď sa dnes vyhrá, verím, že zranenia, ktoré majú chalani, že nie sú vážne. Dnes to budú 3 body!!! DAJE ROMA DAJE :sala: :sala: :daje:

na gólovky 8:1
stav 1:1

:aaaa: :aaaa: :aaaa:

džeko tam šupne fík á la Franče v nejlepší formě a pak zahodí 3 čisté gólovky
k tomu Momo, Emerson, Iturbe

proměňovat to, mají tam bůra a je po zápase
no nic, tak snad druhá půla
daje

:daje: :daje: :daje:

Klasika....
záloha nefunguje
jeden gol z milionu šancí
Iturbe....já nevim co k němu mám napsat
Bruno Peres se k němu poměrem cena/výkon nebezpečně přibližuje

Dzeko hraje vyborne, ale chtelo by to prihodit jeste nejakej ten gol, sakra.

Iturbe se snazI, ale vic neni co dodat. Utok s nim je dvouclennej.

Paredes je nejvic precenovanej hrac Rima. Drzel jsem to v sobe dlouho, ale asi na nej rozjedu mensi hate jako za starych casu.