EL 4.zápas Cluj - ROMA

Výsledek?

• Prohra

Votes: 0 0.0%
  • Remíza

Votes: 2 33.3%
  • Výhra

• Rozdrtíme je

• Total voters
    6
  • Poll closed .
HugoBoss27 napsal:
klida napsal:
Tony napsal:
Goalkeepers: Pau López, Berti, Mirante
Defenders: Karsdorp, Juan Jesus, Bruno Peres, Spinazzola, Calafiori
Midfielders: Cristante, Pellegrini, Villar, Veretout, Diawara, Milanese, Tripi, Mkhitaryan
Attackers: Džeko, Pedro, Borja Mayoral, Carles Pérez, Ciervo

ten Slovinec asi nenastoupí, co?

Ten Amir Feratovic 18let?

Ten nastoupit nemuze kvuli jednomu debilnimu pravidlu UEFY. Nemuzou byt povolani hraci z juniorky, pokud nejsou na soupisce dyl jak pul roku. Cili nejdriv v lednu, kdyz jsme ho v srpnu kupovali. Teda aspon takhle jsem to pochopil...

ROMA:
3-4-2-1
Pau Lopez - Spinazzola, Cristante, Juan Jesus - Bruno Peres, Villar, Diawara, Calafiori - Carles Perez, Pellegrini - Borja Mayoral.

No měli by jsme i tak vyhrát ale je fakt že je to ospalé, ale nic jiného jsme asi ani nemohli čekat

Je to tak. Není, co hodnotit. Strašná nuda. Obrana je out, tak tam dáme komplet náhradníky i dopředu. Jenže ono to na tu EL stačí, no. Dívat se na to ale nedá.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

jsem na to zapomněl
teď koukám na góly
první: takhle to svýho času pořád kopal nedvěd a padaly tak góly
druhej: co to bylo za penaltu? tohle proti nám by mě naštvalo

Postavíš béčko bez obrany, stačí, no, coby ne. Co můžem namítat.

No nic, jde se na Neapol, snad už zase v plné síle. Hlavně se Smallem.

Daje

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

jak to tu čtu, asi jsme nehráli bůhvíjak, ale popravdě pokud se nikdo nezranil, je to zcela fuk
naopak pokud jsme to sfoukli bez velký námahy, good

btw viděli jste první gól sešívek a třetí gól tottenhamu? :shock:

Prvni pule otres, i kdz chapu, ze hrat v minus trech stupnich neni zrovna idealni.

Po zmene stran a ukazkovych stridanich Fonsecy zase dobrej vykon. Libilo se mi i zapojeni mladiku.

Kazdopadne z prvni pule skvelej Villar, opet. Mayoral se taky snazil, docela dobry i Pellegrini s Cristantem.

Tragickej naopak Carles Perez. Absolutne bez pohybu, jen posouva mice, zadny pruniky.

Ale tri body doma, postup zajistenej a ted hura na Neapol. Doufam, ze tam uz bude i Smalling s Ibañezem.

Daje!

Hoďte tu niekto potom link na zostrih alebo tak, bo od polčasu som nepozeral ani ja.

Tony napsal:
Hoďte tu niekto potom link na zostrih alebo tak, bo od polčasu som nepozeral ani ja.

https://www.youtube.com/watch?v=C0ajbNb4CUI

Chybí tam ale posledních 10 minut.