EL 4.kolo Mönchengladbach-ROMA

A taky je fakt, ze Zaniolo na kridle sice nechce hrat, ale je tam mnohem produktivnejsi nez na stredu. Esli by nebylo lepsi dat tam duo Perotti - Kluivert, Undera az casem.

Official formation AS Roma

(4-2-3-1): Pau Lopez; Santon, Smalling, Fazio, Kolarov; Mancini, Veretout; Zaniolo, Pastore, Kluivert; Dzeko

pro mě docela překvapení

klida napsal:
Official formation AS Roma

(4-2-3-1): Pau Lopez; Santon, Smalling, Fazio, Kolarov; Mancini, Veretout; Zaniolo, Pastore, Kluivert; Dzeko

pro mě docela překvapení

Taky, necekal jsem Pastoreho ani Kluiverta, naopak Perottiho s Underem.

Kazdej italskej tym v tomhle tejdnu zklamal, budme jiny!

Tohle je nejtezsi zapas skupiny a ja se ho trochu obavam. Pastore mel odpocivat.

A videt Thurama proti Faziovi, to casto zavani prusvihem.

Bezkrevné, bez motivace, trénink v nižším tempu. Typickej italskej výkon v Evropské lize. Mrzí mě to, ale bohužel. To už je asi v nátuře toto.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Bezkrevné, bez motivace, trénink v nižším tempu. Typickej italskej výkon v Evropské lize. Mrzí mě to, ale bohužel. To už je asi v nátuře toto.

Presne, tohle me na Italech neskutecne vytaci. Makaj, az kdyz vylozene musej. Vsechno nechavaj na posledni chvili, hlavne calma, calma. A Evropska liga je podle nich vylozene na regeneraci sil pred narocnou domaci soutezi.... hnus.

A ted co s tim vysledkem. Koho tam dat? Jediny zmeny, ktery maj nejakej smysl, jsou Under a Perotti do hry, Pastore a Kluivert dolu.

Dneska hroznej pristup, furt maly domu,
nechame si vnutit jejich hru, porad presujou. A my jsme pod tlakem. Centry donikam.

A spatne zvolena sestava podle me.

To mají za to trapné zdržování, že peroti s cenguízem. Dva kteri to meli prijit ozivit a odjezdit na prdeli prisli akorat zdrzovat. DEMENCE tenhle zapas s naprosto tragickýma němcema.

Fakt kreténi!!!! Zdržujem, jak kdybysme hráli finále a vedli o pět. Hráči, který jsou čerstvý a měli by se fakt snažit a makat, tam choděj. Hnus.

Dneska mě stejně jako poslední dobou vlastně pořád štval Kluivert. Dozadu dobrý, ale dopředu úplně zbytečnej. To tam klidně mohl dát Antonucciho, kterej si aspoň troufne jeden na jednoho. Ne Kluiverta, kterej pořád padá a hraje vždycky jen dozadu.

Žádnej drajv, žádná chuť vyhrát. Měli jsme tam lepší chvíle ve druhým poločase, ale prostě zase dementní italslká nátura zdržovat, gestikulovat a kalkulovat :zed: :zed:

Po dnešním zápase bych s klidem vyházel Perottiho i Kluiverta, štval mě i Fazio. :zed: :zed: