EL 4.kolo Betis - ROMA

13.10.22
Čtvrtek
18⁴⁵h
Stadio Sevilla
Sport1
:danko:

Není moc důvodů být optimistický k zisku tří bodů
Nějak to ukopat no :tlesk:

Neočekávám ani změnu hráčů ani systému který by se i asi nabízel :lol: takže výhra 3:0 :mrgreen:

Bez tupě vykartovaného Zaniola i Dybaly to bude zas hitparáda. Střed zálohy je, pánové, opět vyřešen.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Matic a Cristante duo snů :p asi to nemá cenu řešit dokud se nezraní nebo nevykartuji tak budou hrát,podle Mourinha Camara nemá kondicí :roll: tož nevím když šel hrát na pár minut tak tam běhá dobře a Bove proč nedostane šanci taky netuším

HugoBoss27 napsal:
Nevím proč ale vyhrajeme

Já jsem pravidelně optimistickej, ale před tímhle zápasem je to fakt těžký. Střed zálohy, kde Cristante to kopne tam, kam je natočenej a Matič zas pravidelně nachází svejma pasama protihráče.

Uvidíme. :)

Elsha umřel nebo chodí josemu za ženou?

Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk

Už se ani nerozčiluju mám to v piči jak Mourek střed zálohy, jasně bylo vidět jak Matic se ani nehne když jde na něho nahrávka.Abraham by měl jít na lávku a místo něho Eldor nebo Elsha.Chybi rychlost, dynamika však jsou jak šneci a v Pondělí ta samá sestava :roll:

Ta hra na 3 vzadu a žádný DM, to je prostě trapárna a normálnější týmy to mají přečtený. Borci ve třech vzadu se snaží dělat blok, ale bohužel chybí někdo proti míči. Před zápasem s Římem stačí trénink v podobě střel před vápnem k tyči a ono to tam padne. Sice tohle byl vlastenec Ibaneze, ale kolik takových gólů už jsme dostali? Co je další průser je útok. Abraham mi přijde strašně línej antiatlet, všude pozdě, nic pro Belotiho nevyhraje, jakmile dostane míč, tak u něj vše končí. Už ho ani nejde omlouvat, že takovejhle styl mu prostě nesedne. On je megašpatnej. Ale věřím, že na ně máme. Daje.

Problém je že se dostávají do dobrých pozic,ale uděláme s balónem 2 kroky navíc a už jsou v ofsajdu

Druhá půlka samozřejmě lepší jen ten konec nechápu musíme vyhrát, ale stačí nám hrát na remízu.Camara musí hrát udělal více než Matic a Bryan za tři zápasy :Ok: Jeho protěžování některých hráčů je jak to říct slušně k blití, takový Abraham musí na lávku mám ho rád, ale teď formu nemá měli by dostat šanci jiní.Bylo vidět když vystřídal některé posty a ti začnou běhat jak se to změní ale nevěřím že v pondělí uděla více než 1 změnu proti tomu co dneska nastoupilo v základu