EL 3.zápas ROMA-Kluž

zatím plníme plán, tak snad si nedáme dva vlastňáky teď, známe to :mrgreen:

scr

pasta napsal:
https://pulivetv23.com/ Kamo tady teď sluduju všechny fotbaly, kámoš mi tak před měsícem poslal odkaz a jsem hodně spokojen i kvalita super jde i LM ikdyz včera měli nějaký problém ale to bylo prvně co to nešlo
Díky moc je to super

Sent from my iPhone using Tapatalk

Může mi někdo vysvětlil proč za stavu 3:0 tam nedá spíš ty 3 kluky z primavery a posetri zbytek?

scr

pasta napsal:
https://pulivetv23.com/ Kamo tady teď sluduju všechny fotbaly, kámoš mi tak před měsícem poslal odkaz a jsem hodně spokojen i kvalita super jde i LM ikdyz včera měli nějaký problém ale to bylo prvně co to nešlo
Díky moc je to super

scr

pasta napsal:
Díky moc je to super

masterhunter napsal:
Může mi někdo vysvětlil proč za stavu 3:0 tam nedá spíš ty 3 kluky z primavery a posetri zbytek?
Myslím, že je chce udržet v tempu. Milanese už je tam

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Výborný. Ta 10 tka hráčů zaslouží pochvalu (11 je Cristante, díky vám mám na něj averzi taky). Ne, vážně... Peres super, jak vyměněny, nebál se do soubojů supr. Mayor 2 fíky, snad mu pomůžou.

Dneska super není co vytknout :Ok: i náhradníci můžou zahrát když se jim chce přístup úplně jiný než před týdnem ten tým není špatný a řekl bych že jim to začíná klapat,👌💪

Dneska to nemelo chybu a bavilo me to od zacatku do konce. Mozna bych tam misto Smallinga vyuzil stridani na nekoho z Primavery, treba na Zalewskiho vsichni peji ody... Ale to je jen takova kosmeticka vada.

Povedenej vykon, potesil me Peres i Mayoral s Villarem. Lopez taky jistota v brane. Porad si rikam, ze bych misto Mayorala videl jako dvojku spis Scamaccu, ale co uz. Tak snad dostane nejakej prostor i v lize. Libi se mi, jak drzi balon a jak z prvni posouva na spoluhrace do sanci.

Dnesek opravdu povedenej a posetrili se Dzeko se Smallingem a Pedrem. Daje!

Largo napsal:
Dnesek opravdu povedenej a posetrili se Dzeko se Smallingem a Pedrem. Daje!

Přemýšlel jsem jak pošetřit ještě Spinazzolu,ale nic mi nevycházelo....ale Paulo :Ok:

masterhunter napsal:
Souhlas

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jinak klasickej sranda mač nakonec, jsem rád, že jsme si to pro jednou nezkomplikovali
Daje

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Konečne, takto to malo vyzerať už si sofiou a usetril by som kopec nadávok. Dobre sa na to pozeralo. Borja dal nielen góly,ale aj šikovne nahrával a zbieral lopty.

Cristante :aaaa:

Ocenil by som do buducnosti, keby priame kopy kopal niekto, kto dokáže ohroziť branu - nejaký zabijak ako Kolarov by sa hodil.

Jj zapas jsem nevidel, v posledni dobe na to bohuzel uz nemam moc casu a koukam rano v praci na sestrihy, ale po Pjanicovi a Kolarorovi by to chtelo nekoho, kdo z primaku dokaze ohrozit branu. Aktualne muze byt souper pri nasem primaku celkem v klidu...

Kolarov z nich za 2 roky dal snad 10 golu.