EL 3.zápas ROMA-Kluž

Čtvrtek
5.11.20
18:55h
Stadio Olimpico
:danko:

Další zápas,ze kterého si můžeme udělat drama jen my samotní
Mayoral snad už něco dotáhne do brány

Mayoralovi bych gól moc přál, už teď z něj římský média začínaj dělat flop... A do základu prosím taky Kumbullu s Villarrem.

Daje!!!

Fu, ten kalendár je riadne nabitý, každú chvíľu je zápas. Povinná výhra s klužom. Kouč by to mohol trochu pomixovať, nie len vymeniť jedenástky.

Ten program je vážně šílený. Myslím že je úplně jedno, v jaké sestavě nastoupime, když vidím to nasazení v EL.

Snad to nějak ukopeme.

Pau López - Fazio, Ibañez, Kumbulla - Bruno Peres, Villar, Pelegrini, Spinazzola - Mchitarjan - Borja Mayoral,Dzeko

Pochybuju, že nasadí Džeka.

Podle mě spíš López - Fazio, Ibanez, Kumbulla - Peres, Villar, Cristante, Spinazzola - Pedro, Pellegrini - Mayoral

Každopádně tohle musíme zvládnout.

Daje!

scr

Kde se na to da juknout? Tipac ani nova nedavaj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zase rotujem, tentokrát ale ne tolik, zajímavý tah je Villar na AM
Roma: Pau Lopez; Fazio, Ibanez, Kumbulla; Bruno Peres, Veretout, Cristante, Spinazzola; Villar, Mkhitaryan; Borja Mayoral

https://pulivetv23.com/ Kamo tady teď sluduju všechny fotbaly, kámoš mi tak před měsícem poslal odkaz a jsem hodně spokojen i kvalita super 😎 jde i LM ikdyz včera měli nějaký problém ale to bylo prvně co to nešlo 😉

poprvý netrefil beka :mrgreen: úvod super, ještě dva góly a pak šetřit síly - povede se? :lol:

Sushi napsal:
poprvý netrefil beka :mrgreen: úvod super, ještě dva góly a pak šetřit síly - povede se? :lol:

Chtěl bych říct že to tak dopadne...

Jenže... Jenže známe Řím... Takže to bude boj do poslední chvíle. :lol: