EL 3.kolo ROMA-Mönchengladbach

24.10.19
Čtvrtek
18:55h
Stadio Olimpico
Nova Sport 2
:danko:

Jak by se nám teďka hodili všechny body z Rakouska...css

Koho dopředu?Perotti?Antonucci?

HugoBoss27 napsal:
24.10.19
Čtvrtek
18:55h
Stadio Olimpico
Nova Sport 2
:danko:

Jak by se nám teďka hodili všechny body z Rakouska...css

Koho dopředu?Perotti?Antonucci?

Naštěstí už by tento týden mohli být Ünder i Mkhitaryan, když na Němce, tak o víkendu. Největší průser je teď na CDM, kde chybí Cristante, Diawara i potenciálně Pellegrini. Zůstává jen Veretout. A pak centrforvard, kde je polozdravý Džeko a... Nikdo.

Taky uplne nevim, koho na centr. Tam je to blby. Ani nikdo z Primavery tam neni, jak to bylo driv.

Mohli bysme ale zkusit Riccardiho. Vedle Veretouta.

Na AC nebude Kluivert, tak snad dvojka Perotti a Ünder neco predvede.

Vic prostoru pro Antonucciho.

HugoBoss27 napsal:
Screenshot_2019-10-24-08-14-53-862.jpeg

I tato varianta s Faziem je reálná dneska

Je. I kdyz bych tam radsi dal sanci Pastoremu. Nejednou se mi na tom CM docela libil. A misto Florka Perotti nejspis, naposledy byl Florko na kridle polovicni. Kdo by po tom zacatku sezony cekal, ze obrana bude nase nejvetsi zbran 😃😃

Tak úplně jinak. Oficiální:

AS ROMA (4-2-3-1): Pau Lopez; Spinazzola, Fazio, Smalling, Kolarov; Mancini, Veretout; Zaniolo, Pastore, Kluivert; Dzeko

To jsem zvědav, to jsem zvědav.

měli jsme na začátku kliku, nehrajeme nic extra a vedeme 1:0. takovej ten klasickej zápas lepšího týmu proti horšímu v poháru uefa: teď to jen potvrdit v druhý půli, taky z toho může vzniknout taková ta klasická římovina popírající to co jsem napsal výše

Piče vole, já balím na víkend v Krakově, chystám lupení na koncert, vole, do Wieliczky, bookingy stahuju, zkoumám trasy, kudy budem chodit, vole, Muzeum Oskara Schindlera, teď jsem polkl večeřu, že jako nachystané, dobalené, všecko cajk a za odměnu, jak jsem to hezky zfoukl, že si dám jako fotbálek před spaním. 21:00 začátek, jako dycky, přece, ne, kurva? A buřt. Do psí prdele.

Ty vole, co ta penalta na závěr??? Jdu se asi projít ven, bez psa, kterýho nemám, abych se uklidnil.

Idiotsky kokosky debilny dzignuty chuj slepacky arogantny sudca, vydziganec. Jakto ze nenakresli stvorec a nejde sa kuknut sam? Na vlastne oci? PELOKAR

Jemine ta ten ma vytocil, buzerant

takže nakonec to svoje, dokonce i s penaltou nepenaltou
že já vole nešel třeba pokládat linoleum někam radši
mnohem hezčí činnost

To je skvělý na vředy
Tohle je přesně důvod, proč se zaváděl VAR, proč teda není v kurevský EL, kde jde o peníze, prestiž....
Prdel, že před timhle zápasem sme byli ve skupině druhý...a po něm sme první