EL 3. kolo - AS ROMA-Austria Wien

Dalšího milníku dnes dosáhl Francesco Totti. Kapitán AS Řím nastoupil k utkání proti Austrii Vídeň a na své konto si připsal jubilejní stý start v Evropských pohárech.

elsha krásný góly, franče a gerson krásný áčka :Ok: teď ještě dva góly ať je klid

jo, iturbe je postiženej, že jo?

Gerson čím dál lepší, jen to chce pravidelnost, víc šancí a možná najít mu konečně vhodnou pozici. To samý Alisson, na kterým je vidět jen ta nerozehranost. Od Radji sem čekal víc, to samý tragickej Jesus. Iturbe ae běhá, aspoň něco. Líbí se mi Faraon, Florenzi s Faziem dobrej standard. Ještě aspoň jeden, třeba Totti, to by byla paráda!!!

Sushi napsal:
elsha krásný góly, franče a gerson krásný áčka :Ok: teď ještě dva góly ať je klid

jo, iturbe je postiženej, že jo?

Není, ale, hádam, až se k němu dostanou fanoušci AS, nejspíš bude.... *omg* :smoke:

Totti opět nádherný áčko, génius!!!!

Po dlouhý době se těším na každej zápas AS bez obav, krásně hrajem, krásně.

Parada, akurat striedal Prokop, uzasne. Dominik. Dominik Prokop.

Na zaver ocakavam klasicku rimovinu, polavenie v koncentracii atd.

Zastal by som sa iturbeho, on asi dostaval tazsie lopty ako Pišta, co je asi trochu sposobene aj tym, ze je menej inteligentny a nevie si urobit dobry nabeh. Na druhu stranu cely cas makal, takze mi to,ze je šľantavy. az tak nevadilo,

aha...

do píče, kurva, dyť do prdele to víme cšichni, jen luciano asi ne, nebo já nevim, že se na to takhle vysereme dycky, DYCKY