Dám vědět do večera, jestli jeden, dva nebo tři. Tohle by mohla být nádherný zážitek, v kotlu tifosi. Ač někde v rohu. 
Rezervuju, prosím, dva lístky! Závazně potvrdím - podobně jako ostatní - po info o ceně. Grazie mille!Dám vědět do večera, jestli jeden, dva nebo tři. Tohle by mohla být nádherný zážitek, v kotlu tifosi. Ač někde v rohu.![]()
Věřme scr! No, a když by to nevyšlo, tak se holt bude čekovat Bazoš, Marketplace apod.Přeju vám to ať se dostanete do sektoru hostů a zároveň nevěřím, že tam budou pouštět Čechy, ale snad se pletu každopádně držím pěsti![]()
![]()
Prosím 2Pokud má ještě někdo zajem nezávazně o lístky …pište v pátek mu to posilam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkud kam za kolikJak to dopadlo? Mě tu kolega mává dvěma listkama![]()
Myslím, že to bude permanentkář, rozhodně ne pro něj a navíc beztak celým balíčkem na všechny zápasy zatím...Odkud kam za kolik![]()
Za to můžeš přímo do ŘímaTak za mě lístky neberu je videt ze je to klasickej obchodnicek vodrbavac. Za lístek chce 4700 a řekl ze cena muže ještě stoupnout. Pokud by měl někdo preci jen zajem pište já do toho nejdu a zkusím sehnat ještě jinou cestou. Tohle mi přijde už jako zlodějina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jo a budeš sedět někde za branou pod střechou. To už jsem řešil na finále EL a nakonec jsem koupil před Marketplace za poloviční cenu super místa.Za to můžeš přímo do Říma
![]()
Autobusový zájezd AS Řím - Slavia Praha | FotbalTour.cz
Podpořte Slavii na její cestě Evropou v překrásném Římě, kde vás čeká také spousta památek, atrakcí a skvělé italské jídlo!www.fotbaltour.cz