Francesco Totti AS napsal:
Nevidel jsem.
Byl by někdo ochotný krátce shrnout výkony diawary, Pastoreho, antonucciho, kalinice? Díky
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Mozna se netrefim presne, ke konci uz jsem moc nevnimal a celkove druha pule stala za prd.
Diawara: Mel par prunikovejch nahravek do vapna a kdyby mel schopnejsi utocniky pred sebou, mozna by tam padlo vic branek. Ma velkou vydrz, ale celkove mi prijde dost splasenej a casto pozicne mimo. Pri inkasovanym golu astne jen ustupoval pred skorujicim protihracem. Ale zase chapu, ze je mladej a nesehranej.
Kalinic: zapas mu nevysel. Na to, jaky reci mel o zakladni sestave a Dzekovi, zatim nepredvadi nic. Do sanci ho spoluhraci dostanou, vyber mista ma dobrej, ale je to palic. Na hrotu s nim je to proste neefektivni. Boze, jak ja doufam, ze v zime misto nej privedou Mariana... Fyzicka asi neni optimalni a potrebuje cas, ztakze poprvy po sedmi mesicich v zakladu nad nim nebudu lamat hul.
Antonucci pokud vim je kridlo a i v Pescare hral kridlo. Mame mimo Perottiho s Underem a Mchitarjanem, ale Fonseca ho stejne od zacatku pripravy stavi na desitku. Behavej, ale neskodnej.
Pastore: Za me zklamani. Jo, technika vynikajici, to ukazal nekolikrat a nas gol se urodil prave po jeho rohu, ale jinak. Nevyraznej, ztraci mice, brzdi hru. Pro me jen hrac s premrstenym platem, kterej zabira misto jinejm, platnejsim.