EL 2.kolo Wolfsberger AC - ROMA

3.10.19
Čtvrtek
18:55h
Merkur aréna(Graz)
Nova sport 1 :!:

:danko:

Víme co se stalo v Německu ,takže nás nečeká nic lehkého ...ale třemi body by jsme v tabulce odskočili

HugoBoss27 napsal:
Víme co se stalo v Německu ,takže nás nečeká nic lehkého ...ale třemi body by jsme v tabulce odskočili

Nováčikovské štastie, rozsekáme ich.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Sushi napsal:
mkhtarian out 3 týdny

jojo, už se to sere, a to jsem měl strach o toho našeho Nicoletta, aby si zahrál; myslím, žes to byl právě ty, kdo to přesně vystihl

jj, mám dojem, že jsem to někam psal
klasika...

Wolfsberges s AS na Nově nebo Joker v Matu s lahví vína? To jsou dilemata.... :think: :slin:

Dzeko Kolarov oddychujú, pelle a miki sú zranení.

Takže Fonseca potvrdil Kalinica na hrote. Som zvedavý ako to cele posklada a verim, ze sa obideme bez Jesusa na kraji.

Chybí Ünder, Pellegrini, Mkhitaryan a nadále Perotti, ta ofenziva je dost dost rozložená...

Vypadá to, že Zaniolo bohužel zase nastoupí z pravýho křídla, ze středu Pastore, zleva Kluivert a před nima bude Kalinič.
Nic moc jinýho udělat nejde, i když já bych asi vysunul Florka na RW a Nicola dal na jeho AM.
Na šanci čeká též Antonucci.

Na beku může poprvé letos zkusit zahrát i Santon, když už zůstal, a vrací se i Zappacosta.
Spinazzola bude nalevo na Sašově fleku, to je v pohodě.

Tony napsal:
Dzeko Kolarov oddychujú, pelle a miki sú zranení.

Takže Fonseca potvrdil Kalinica na hrote. Som zvedavý ako to cele posklada a verim, ze sa obideme bez Jesusa na kraji.

*bez Jesuse kdekoli.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Chybí Ünder, Pellegrini, Mkhitaryan a nadále Perotti, ta ofenziva je dost dost rozložená...

Vypadá to, že Zaniolo bohužel zase nastoupí z pravýho křídla, ze středu Pastore, zleva Kluivert a před nima bude Kalinič.
Nic moc jinýho udělat nejde, i když já bych asi vysunul Florka na RW a Nicola dal na jeho AM.
Na šanci čeká též Antonucci.

Na beku může poprvé letos zkusit zahrát i Santon, když už zůstal, a vrací se i Zappacosta.
Spinazzola bude nalevo na Sašově fleku, to je v pohodě.

Trochu jsem cekal, ze Antonucciho posle do hry uz proti Lecce na zaver. V lete hodne stal o to, aby zustal a ta situace s Underem si to vylozene zada.

Kazdopadne dneska dulezitej zapas o prvni misto, musej bejt tri body.

Osobne bych to taky resil Florkem vepredu a Zaniolem na jeho klasickym miste desitky...

Vypadá to takhle, no se základem to nemá společného prakticky nic, tak uvidíme, jak se kluci předvedou.

ROMA (4-2-3-1): 83 Mirante; 24 Florenzi, 5 Jesus, 20 Fazio, 37 Spinazzola; 42 Diawara, 4 Cristante; 22 Zaniolo, 27 Pastore, 99 Kluivert; 19 Kalinic.
A disp.: 13 Pau Lopez, 23 Mancini, 2 Zappacosta, 6 Smalling, 11 Kolarov, 21 Veretout, 48 Antonucci, 9 Dzeko.
All.: Paulo Fonseca.
BALLOTTAGGI: Santon-Florenzi, Pau Lopez-Mirante, Jesus-Mancini
INDISPONIBILI: Perotti (lesione miotendinea al retto femorale sinistro), Under (lesione al bicipite femorale della coscia destra), Pellegrini (frattura del quinto metatarso del piede destro), Mkhitaryan (lesione tendinea all’adduttore).

Tak Florko dostal chripku nebo neco na ten zpusob... Takze Santon. Vyborrmy, spis beckova sestava, ktera je totalne nesehrana 😃😃

Oficialni.

ROMA: Mirante; Santon, Fazio, Mancini, Spinazzola; Cristante, Diawara; Kluivert, Pastore, Zaniolo; Kalinic

Vitezna

Daje

Kdo koukate, taky se vam zda, ze ten “komentator” hrozne fandi domacim a AS naopak vubec nepreje?

To je k zbliti. Na hřišti banda neschopných sasku, která má nějakou EL úplně u prdele. K tomu premotivovany Zaniolo a jeho žluté fauly na pulce.

Ten Pastore u nás dělá co za takový peníze?!

Já bych chtěl brát taky takové prachy za to jak si nahrávají 😁😁😁to je otřes na 5 metrů si nejsou schopni přihrát v okrese by mě zabili diváci kdybych měl tolik pojebaný nahrávek !!!!no prostě hraje béčko ale třeba nějakého šmudlu dáme :roma: