EL 1.zápas Young Boys Bern - ROMA

22.10.20
Čtvrtek
18:55h
Stadion Wankdorf
:danko:

Nebude Small ani Mancini,takže nejspíš vzadu zase ve 4(Santon Kumbulla Ibanez Spinazzola)
Nic lehkého u nich doma...každopádně věřím :Ok:
0:1 beztak

Bereš to na sebe, oukej... Velký rozhodnutí!

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Najprv EL, potom cez víkend Miláno. V priebehu 3 týždňov dosť hustý program máme.

Verím, že to v Berne zvládneme. Čakám gólové hody zase.

Nezbývá než věřit, že to zvládneme i s tou supermladou obranou. Doufám, že nikoho nenapadne vytáhnout nějakej faziovsko-jesusovskej žolíček. Chrise jsme si zatím moc neužili, no. :mrgreen:

López - Peres, Ibañez, Kumbulla, Spinazzola - Cristante, Villar - Pérez, Pellegrini, Mchitarjan - Mayoral.

Daje!!!

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
López - Peres, Ibañez, Kumbulla, Spinazzola - Cristante, Villar - Pérez, Pellegrini, Mchitarjan - Mayoral.

Daje!!!

Určitě místo Crista Veretout

Upřímně o tom pochybuju, vzhledem k AC, který nás čeká.

Ať to pěkně prostřída a hraje více hráčů to mi nevadí jako Perese vidět nemusím ale to nějak dám hlavně ať nehraje Ježíš 😁 klidně i Fazia bych strpěl ale když hrát nebude tak se nic nestane.No jsem zvědav co předvedou hlavně ofenzivní kluci a Lopez v bráně

Tak to bude záživny zápas čekal jsem změny ale až tak :roll: ta obrana vypadá strašidelně ale třeba je k nám nepustime :)

Je to ofiko, akorát to samozřejmě bude jinak:

Pau Lopez - Kumbulla, Fazio, Jesus - Karsdorp, Villar, Cristante, Bruno - Pedro, Perez - Mayoral

Ze základu teda vlastně akorát Pedro. Klasika.

Tak tohle jsem fakt necekal. Zas to vypada, jak kdybysme se na EL uplne vykaslali. Ta sestava spolu nikdy nehrala a vubec nam neverim. Des.

Snad se budu plest. Daje!

HugoBoss27 napsal:
Já když vidím Cristanteho s páskou,tak jdou na mě mrákoty

Mam to podobne. Rad v ty sestave vidim snad jen Pereze, Villara, Karsdorpa a Mayorala.

Otresna sestava, otřesný kapitán. Díky Cristanticku za penaltu, ovšem zkušený zákrok.

Jestli to takhle chcou táhnout, tak by jsme měli projet všechno a raději se věnovat jenom Sérii A.

Tohle podle me ale absolutne vubec faul nebyl. Navic ten utocnik padal uz pred vapnem!!! Jak tohle sakra muze pisknout??