EL 1.kolo: Roma - istanbul basaksehir

V štvrtok hráme o 21:00, tak si to nenechajte ujsť.

Verím, že ich prejdeme a odštartujeme v Európe dobre.

V útoku by som sa nebál dať priestor Kaliničovi, v základe by som ponechal Mikiho a pridal Zaniola.

V obrane je potrebné to pretočiť tiež. Fazio trochu odpočinok.

Under bude chybět proti svejm, to je škoda, určitě by dal gól a pak se neradoval snad se nikdo nezrani a nedopadneme jak včera Inter se sesivkama. To mohl být mimochodem výsledek, skoro jsem jim i fandil (samozřejmě jen skoro)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Under bude chybět proti svejm, to je škoda, určitě by dal gól a pak se neradoval snad se nikdo nezrani a nedopadneme jak včera Inter se sesivkama. To mohl být mimochodem výsledek, skoro jsem jim i fandil (samozřejmě jen skoro)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

dvoje mrdky proti sobě, to nemohlo dopadnout špatně, ten zápas

Trenér AS Řím Paulo Fonseca plánuje, že v utkání Evropské ligy proti istanbulskému Basaksehiru, nasadí spíše odpočaté hráče a sestavou oproti ligové soutěži mírně zarotuje. Jisté je, že nebude moct počítat se zraněným obráncem Chrisem Smallingem. "Evropská liga je pro nás důležitá soutěž. Je v ní několik velmi dobrých klubů a chceme jít co nejdál," řekl Fonseca. (football-italia.net)

Doufam, ze to s tou rotaci neprezene.
Minule to slo, tak bych to moc netocil.
Lopez - Spinazzola, Mancini, Fazio, Kolarov - Cristante, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, Mchitarjan - Dzeko

Hm, romanews to vidí takhle:

ROMA (4-2-3-1): 13 Pau Lopez; 24 Florenzi, 5 Jesus, 20 Fazio, 37 Spinazzola; 21 Veretout, 42 Diawara; 99 Kluivert, 22 Zaniolo, 77 Mkhitaryan; 9 Dzeko.
A disp.: 83 Mirante, 23 Mancini, 11 Kolarov, 4 Cristante, 27 Pastore, 7 Pellegrini, 19 Kalinic.
All.: Paulo Fonseca.

Osobně vidím Jesus-Fazio spolu ve dvojce, zejména jméno Jesus, a dělá se mi regulérně mdlo. Jinak dle Fonsecovy libosti, Nicolo určitě musí zas od začátku, že chce dát šanci Diawarovi a nechat spočnout Sašu a Spinazzolu tam dát, to taky chápu.

daje

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Hm, romanews to vidí takhle:

ROMA (4-2-3-1): 13 Pau Lopez; 24 Florenzi, 5 Jesus, 20 Fazio, 37 Spinazzola; 21 Veretout, 42 Diawara; 99 Kluivert, 22 Zaniolo, 77 Mkhitaryan; 9 Dzeko.
A disp.: 83 Mirante, 23 Mancini, 11 Kolarov, 4 Cristante, 27 Pastore, 7 Pellegrini, 19 Kalinic.
All.: Paulo Fonseca.

Osobně vidím Jesus-Fazio spolu ve dvojce, zejména jméno Jesus, a dělá se mi regulérně mdlo. Jinak dle Fonsecovy libosti, Nicolo určitě musí zas od začátku, že chce dát šanci Diawarovi a nechat spočnout Sašu a Spinazzolu tam dát, to taky chápu.

daje

Jako jo. Ale podle me jde ted o vic nez v nedeli proti Bolone. Nechal bych tam Sasu. V poharech potrebujem jeho zkusenosti. Porad jsem na zacatku, ty hraci prece musej neco vydrzet.

Mirante ok, Zaniolo taky, Diawara tez. Ale Jesuse se Spinazzolou bych dal az na Bolonu, spolu s Kalinicem treba.

Ten frajer co je u mikrofonu je sice traged a evidentne slysi o nekterejch hracich AS poprvy, ale aspon to jde v TV...

Zatim docela holomajzna, bez ladu a skladu.
Vylozene spatnej Pastore. Nelibi se mi ani Diawara. V defenzive docela dobry, i kdyz mi pripada linej na krok. Oproti Veretoutovi ale nepridava nic smerem dopredu.
Dneska nic moc Jesus a Kolarov, hodne kazi prihravky.

Docela dobrej Dzeko, Kluivert a Cristante. Zaukal me i Spinazzola, hodne behavej, dobry centry a v obrane obcas zehli chyby Kolarova.

Daje!!!