Nevidel jsem, ale SF EL je super a nas nejvetsi uspech v teto soutezi za celou jeji relativne kratko historii. Jestli jsme meli stesti a nehrali nic moc se historie nepta a v tomhle pripade je mi to uprimne jedno. Akorat by to chtelo mit to stesti jeste v dalsich 3 zapasech, coz ale statisticky neni uplne realny. Nechci malovat satanase na zed, ale obavam se, ze Mencak je nad nase sily a vidim to na finale Mencak - Villareal, moc rad bych se mylil.
Jinak jsem vecer mrkl na sestrih na CT, coz je pro fanousky AS vzdy zazitek pro masochisty a mam pocit, ze ti debilove maji nejake interni pravidlo totalni ignorace Rima a italskych tymu obecne, mozna s vyjimkou velky trojky. V sestrihu jsme se dozvedeli, jak je na tom Ajax v tabulce, kolik ma Ajax zraneni (hodne, ale min nez my), ze pred 2. golem Ajaxu byl faulovan Pellegrini a nakonec ze AS postoupilo se stestim, coz je mozna trochu pravda, ale dehonestuji nas tam snad od sameho zacatku jejich vysilani evropskeho fotbalu. Vim, ze ta kunda Bosak nemel rad Tottiho, ostatne Bosak nema obecne rad sportovce, ktere mam nejradsi ja (viz. Phil Mickelson), no. Mozna jsem jen po ranu paranoidni, kazdopadne super uspech a je mi jedno jakym zpusobem jsme ho dosahli, kritiku absolutne nechapu, meli bysme tu EL brat s podobnym gung-ho spiritem jako Slavka, coz je v Evrope zhruba podobne uspesnej tym, kdyz to trochu prezenu.