EL 1/4 ROMA - Ajax

Tož zítra 21:00, Stadio Olimpico, jdeme na to!
Dál chybí Zaniolo, Kumbulla, ElSha, Smalling a Spinazzola. Miki je ready!

Ajax musí dát 2 góly. Jestli tohle nedokáže Fonseca uhlídat, tak ať jde do prdele.

Věřím že to zvladnem. Dajee

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

scr

Myslím, ze vyhrajem 1 nebo 2:0

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dáme to 💪 ale žádné pohodové utkání nečekejte pěkně po Římsku nervy až do konce 😁

To nejlepší co máme k dispozici 😉 sestavu bych dal taky tak , váhal bych mezi Dzekem a Mayoralem. ROMA (3-4-2-1): Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Diawara, Veretout, Calafiori; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.
A disp.: Mirante, Fuzato, Pedro, Villar, Santon, Borja Mayoral, Perez, Ciervo, Morichelli, Darboe.
All. Paulo Fonseca

scr

Ty vole já z toho loupeže budu mít jednou infarkt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Kde koukáte?

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

http://hockeynews.site/today/events/Rom-vs-Aj/?streamerName=Hockeynews&origin=footybite.cc

Až je mi stydno, že náš tým zatím postupuje. Herně si to vůbec nezasloužíme. Hnus, děs, tolik zbytečnejch nepřesnejch přihrávek, fut na golmana a dopředu nulový. Děs.

Tak tohle se dalo čekat za mě dobrý.Skoda že Pele není rychlejší ale maka i obraná pracuje dobře nedat jim šanci nějakou nesmyslnou rozehrávkou a mohlo by to klapnut 😉 oni to budou muset postupem času více otevřít tak by něco padnout mohlo. Každopádně žádná hitparáda to není ale dneska chci postup za každou cenu

Hrajeme pouze to, co nám soupeř dovolí. A my začneme hrát, až budeme 0:2 prohrávat ...