EL 1/16 finále 1.zápas Braga - ROMA

Už čtvrt týjo, to máme kousek...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:

přišlo mi to nějaký divný ->
https://www.livesport.cz/fotbal/evropa/evropska-liga/program/

udělám edit názvu topiku

Sushi napsal:
Sushi napsal:

přišlo mi to nějaký divný ->
https://www.livesport.cz/fotbal/evropa/evropska-liga/program/

udělám edit názvu topiku

Jo sorry 😅chtěl bych asi moc co 😄😄

já jsem myslel 1/8 no... :lol: jsem si řikal aha, mi asi něco uniklo, asi covid, tak to nějak zkrátili :lol:

Musíme vyhrát.

Trochu se obávám o tu obranu, ale snad to bude dobrý. Dneska to neuvidím, máme se ženou výročí. Tak třeba AS mile překvapí.

López - Mancini, Cristante, Ibanez - Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola - Pedro, Mchitarjan - Džeko.

Snad se Džeko zdravě naštve a dá aspoň jednoho góla.

Daje!!!

Postavil bych plnou palbu. Potřebujem vyhrat vysoko, abychom mohli posetrit hráče v odvetě před zápasem s AC.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Kde je sakra Fazio a Juan Jesus, kdyz je potrebujeme? Kdyz uz je platime, tak je mohli nominovat.

Tak se po delší době zase ozývám/koukám. Ta stoperská situace je komedie, co? Small out, Kumbulla out a pak se ti zraní Cristante i Ibanez a na stoperech hrají s Mancinim Karsdorp a Spina... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po té rudé, co včil dostali, to snad ale zvládnem!

TeĎ je ideální šance je dorazit, jsou marný, v deseti....

Faraón! Tak rád ho vidím!

daje
viděl jsem druhou půli
škoda, že to tam nepadlo mikimu, jednou to byly milimetry v ofsajdu a jednou mu to skočilo (měl to uklidit plackou)
ale výsledek do odvety super
btw edin by se s námi mohlo rozloučit nějakou plackou, to by bylo fajn, kdyby se mu chtělo se v EL trefovat

Dominantní výkon snad jen že jsme jim měli do odvety naložit více a byl by klid ale před zápasem by jsme to brali všemi deseti 😁 super můžu v klidu jít spát :tlesk:

pasta napsal:
Dominantní výkon snad jen že jsme jim měli do odvety naložit více a byl by klid ale před zápasem by jsme to brali všemi deseti 😁 super můžu v klidu jít spát :tlesk:

:Ok: :Ok: :Ok:

scr

No rozhodci poslal zase jiny zapas. Zákroku na pencli tam bylo asi 5 z obou stran

Sent from my iPhone using Tapatalk

teprve teď jsem viděl celou akci před prvním gólem, další ze série výbornejch protiútoků
tohle se pod fonsecou fakt daří (o to víc mě překvapuje, když tohle umíme občas udělat, jak rádi si většinu času pokopává balón vzadu - jako ok jít i dozadu, ale pak se musí vyrazit nebo to klidně plácnout dlouhý, jinak to končí tragédiema)
oba góly hezká akce