Dybala

Cital som , že sa rieši “doživotná” zmluva pre dybalu . Rozmenené na drobné na 4r samozrejme so znížením platu .. asi to fakt chalan ma v Ríme rad :) kiežby nebol sklenený

Dybala vstřelil jubilejní 200. gól

AS Řím včera v Evropské lize podlehl Viktorii Plzeň (1:2), proti níž snižoval Paulo Dybala. Pro ofenzivního hráče to byl 200. gól v kariéře ve všech soutěžích za kluby (196) a argentinskou reprezentací (4).

Gratulace👏 at drzi nohy🙏

Taky by mohl dát gól ze hry
Pod gaspem je zatím dost ztracenej
Hlavně na hrotu
Není to Totti a nemá kolem sebe manciniho, perrottu apod.

Taky by mohl dát gól ze hry
Pod gaspem je zatím dost ztracenej
Hlavně na hrotu
Není to Totti a nemá kolem sebe manciniho, perrottu apod.
Súhlasím a ja by som to ešte nazval tak že strašne mi tam chyba "chémia" so spoluhráčmi. Väčšina myšlienok konci nedorozumenim

Paulo Dybala: Další komplikace s kolenem

Argentinská hvězda zažívá frustrující období. Paulo Dybala musel předčasně ukončit dnešní trénink už po několika minutách kvůli přetrvávajícím bolestem v koleni.
  • Důsledek: Dybala stoprocentně vynechá nedělní zápas proti Janovu.
  • Kontext: Naposledy hrál 25. ledna 2026. Od té doby vynechal čtyři ligové zápasy a v posledním utkání proti Juventusu zůstal pouze na lavičce.

Paulo Dybala: Další komplikace s kolenem

Argentinská hvězda zažívá frustrující období. Paulo Dybala musel předčasně ukončit dnešní trénink už po několika minutách kvůli přetrvávajícím bolestem v koleni.
  • Důsledek: Dybala stoprocentně vynechá nedělní zápas proti Janovu.
  • Kontext: Naposledy hrál 25. ledna 2026. Od té doby vynechal čtyři ligové zápasy a v posledním utkání proti Juventusu zůstal pouze na lavičce.
To jsme si zvykli…horsi na tom je to,kdyz se to sejde se Soulem dohromady

Četl jsem něco, že ti doktoři bylo překvapený. Pořád se to nezlepšilo, ale na rezonanci nebylo nic vidět. Prej tam pořád cítil pohyb, viz ho omezovalo. Tak to otevřeli a zjistili, že má prasklej meniskus. Nějak podélně, což se pak nějak hýbalo, což on právě pak cítil. Nečetl jsem to moc pozorně, ale na takové vyjádření doktora jsem někde narazil.

Mi to přijde jako čistý amatérismus. Já mám menisky dělaný dvakrát, a pokaždé naprosto přesně tyto příznaky. Bez rezonancí přesně diagnostikováno v 18ti v Prostějově i v 33 v Rožnově. Ach jo.