Dresy

Kéž by hlavně ten venkovní dres byl stejnej jak na těch návrzích, ten s tím šikmým pruhem byl neskutečnej.

Maritazzi napsal:
Kéž by hlavně ten venkovní dres byl stejnej jak na těch návrzích, ten s tím šikmým pruhem byl neskutečnej.

:Ok:

a zezadu napsáno Lamela :pipp:

dřív se psalo, že se jedná Turkish Airlines, ale zas je o tom ticho, padalo něco, že Disney, ale to je imho kravina, protože tam je ta smlouva udělaná jinak prostě, jinak jsem nic jinýho neslyšel

taky jsem čet, že Pallotta je kvůli tomu vytočenej, že se loni nic nesehnalo, protože to jsou vyhozený miliony úplně z okna, ale ted to někdo obrátil, že jsme si jako počkali, až se vrátíme do ligy majstrov, kdy to bude mít větší hodnotu

Turkish Airlines je modrý, to taky nic moc, leda by jim stačilo bílým do té červené.
Disney, to sem si hned představil hezky takto, och, to by se vyjímalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak uvidíme, no, snad je to pravda s tou CL a něco výhodnýho a současně jakštakš pěknýho najdem. Já dresy bez reklam (Roma Diadora 06/07 a letos, letošní Sparta,...) prostě miluju, ale ekonomický hledisko je dnes ekonomický hledisko, chápu.

Mne sa spociatku dres bez reklam nepacil, ale po tom, com som si kupil Roma Cares ediciu, si to neviem vynachvalit. Ja sam seba permanentne chvalim kazdemu, kto ma v nom vidi. Vsak to je uzasny dres. Fakt, klobuk dole. Zboznujem svoj dres, aj svoje kratasy, v tych som raz spal, a pyzama vsetkeho druhu sa mozu vratit do vypredaja.

čekám na ofiko.. ale ten bílej by se mi líbil takhle, červenej je blbě nafocenej přinejmenším