Dresy

Mne osobne tiez nieco chyba na hrudi, jak ma sushi ten avatar, a tam to SPQR, tak nieco na ten sposob tam nalepit, to by bolo fajn, bez sponzora.

jo, to se mi taky líbí, ale sponzor mi nechybí a i bez SPQR apod. se mi to líbí

Neviem čo je branding :D

ale sushi sa fotí na detskom poníkovy a pri občerstvení u mroža a danko možno bude otec :skod: :skod: :skod: ....

No vážne kluci, čisto ten dres bez ničoho vyzerá jak triko, tak by ste vy starci mohli suhlasiť :think: :wink:

Mně to přijde bez sponzora takové chudé. Jo, bral bych to, kdyby sme měli na hrudi takovou tu italskou vlaječku, ale to se nám asi ještě dlouho nestane :(

Tony napsal:
Mne osobne tiez nieco chyba na hrudi, jak ma sushi ten avatar, a tam to SPQR, tak nieco na ten sposob tam nalepit, to by bolo fajn, bez sponzora.

SPQR by si nemohli dať si myslím keď je súčasťou erbu mesta. Ak by aj mohli asi by si to netrúfli. A to je iste že keď bude Nike bude aj VW ?

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=AS+ROMA&catId=200001095&initiative_id=SB_20130815143315

Dají se tady najít naše dresy za slušný ceny a neplatí se ani poštovné.

Pique napsal:
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=AS+ROMA&catId=200001095&initiative_id=SB_20130815143315

Dají se tady najít naše dresy za slušný ceny a neplatí se ani poštovné.

JJ tam odněkud jsem taky kdysi koupil dres, vyšili mi na to i logo kappy....

Za originaly to tam nikdo ani nevydava, viz. ten napis "Thai quality".

Pred lety jsem svuj dres AS Roma taky objednaval nekde z Bangladese za 15 babek. KOmu by se taky chtelo za blbej dres davat 100$...

90210 napsal:
Za originaly to tam nikdo ani nevydava, viz. ten napis "Thai quality".

Pred lety jsem svuj dres AS Roma taky objednaval nekde z Bangladese za 15 babek. KOmu by se taky chtelo za blbej dres davat 100$...

Navíc když příští rok bude zase jinej. Asi do toho půjdu

Tak já tím dresem chci především podpořit klub, nehledě na to, že to je jak předmět sbírky, tak v letošním provedení i moc hezký tričko.

Za ty prachy a shippingem, jako bych si to nechal posilat z Portlandu, do toho nejdu. Od jisty doby si opravdu VSECHNO obleceni chci fyzicky videt a vyzkouset, zvlast kdyz za to tricko mam vyplaznout 2 litry. Musel by bejt nejakej opravdu zajimavej sale, abych do toho sel bez zkouseni.