Dresy

Mne prídu všetky úplne o ničom. Navyše dva skoro čisto čierne ? To vymýšľali tie dresy asi 2 minúty tipujem.
Inak keď tak pozriem na tie dresy čo sú teraz a na ten čierny v pravo tak mam podozrenie ze bol víťaz určený dopredu som zvedavý či to tak bude :D

at koukam, jak koukam, proste to neni dres.

nehlede na tu show, kterou to barevne udela, kdyz se nahodou zpotej....

tohle jste viděli?

:oops:

1 Lobont, 3 Dodo, 4 Bradley, 5 Castan, 6 Strootman, 7 Marquinho, 8 Lamela, 9 Osvaldo, 10 Totti, 11 Taddei, 12 Julio Sergio, 13 Maicon, 15 Pjanic, 16 De Rossi, 17 Benatia, 18 Caprari, 20 Tallo, 22 Destro, 24 Florenzi, 26 De Sanctis, 27 Gervinho, 28 Skorupski, 29 Burdisso, 33 Jedvaj, 35 Torosidis, 42 Balzaretti, 46 Romagnoli, 88 Borriello, 91 Crescenzi, 94 Ricci

Tak dres je opravdu úžasnej, provedení skvělý, jde nosit i jako triko. Akorát jsem doufal, že jméno a číslo nebude semišový.

tak to je super, možná si ho taky pořídim, i když ten bílej je mu velkou konkurencí

Maritazzi napsal:
Tak dres je opravdu úžasnej, provedení skvělý, jde nosit i jako triko. Akorát jsem doufal, že jméno a číslo nebude semišový.

A máš na drese to Roma Cares ?

Kukal som na asromastore, a tam to nie je, mne sa to práveže viac páči stým Roma Cares- to budu nosiť normálne aj v sezone, či len teraz na priateľských to len budu mať ?

to je hustý, jak seš zblblej - líbí se ti víc dres se sponzorem, než bez

Sushi napsal:
to je hustý, jak seš zblblej - líbí se ti víc dres se sponzorem, než bez

pretože bez sponzora, to trochu(čítaj dosť) vypadá jak triko.... to Roma Cares je tam pekné, je to také atypické, ale pekné-IMO

Francesco Totti AS napsal:
Mně se to taky víc líbí s tím Roma Cares
:Ok:

my mladí vieme čo je dobré, predsa sushimu a dankovi je už niečo viac a každým rokom menej do dôchodku :mrgreen: :wink: