Dresy

12 je najhoršie číslo na svete , ale nechcel som to písať :D ..... ale na Destrovi to nevyzeralo zle ....ja chytam alergiu na 14-hlavne v Ríme na dresoch je hrozna , inak sa mi páči Pastoreho 27 ....

klida napsal:
Carlo napsal:
....ja chytam alergiu na 14-hlavne v Ríme na dresoch je hrozna

kdo to měl před Ludim a po něm před Božou?

jelito

a

pradého objev

JJ, aj to logo Folksvaginy bude zelene (aj ked zelene v skutocnosti vobec neni). Som strasne rad, ze som tu ich kokotsku stranku unlajkol. Pravdepodobne som tym oddialil svoju prvu navstevu kardiologie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vidim jeden zasadny problem. Pokial bude novy vyrobca Aiaidiai, budeme velmi pravdepodobne vyzerat ako Spanielsky narodak a ja sa asi budem musiet ist zabit. Ak to bude Mike, budeme sa zas podobat na Farcelonu a to sa pojdem zabit celkom urcite.

danko10 napsal:
JJ, aj to logo Folksvaginy bude zelene (aj ked zelene v skutocnosti vobec neni). Som strasne rad, ze som tu ich kokotsku stranku unlajkol. Pravdepodobne som tym oddialil svoju prvu navstevu kardiologie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vidim jeden zasadny problem. Pokial bude novy vyrobca Aiaidiai, budeme velmi pravdepodobne vyzerat ako Spanielsky narodak a ja sa asi budem musiet ist zabit. Ak to bude Mike, budeme sa zas podobat na Farcelonu a to sa pojdem zabit celkom urcite.
ja je zaluju

žádná z těch verzí co se teď objeví, nejsou pravý, strčte si je prosím do zadku

Tak to je jasne. Kedze Rim je este stale zmluvne viazany s Kappou, logicky sa ziadny Adidas s klubovym logom objavit nikde oficialne ani nesmie. To by bolo asi na zalobicku. Ale je zaujimave sledovat, co ludia povymyslaju (Nie, nemam na mysli tu, cez Paint prehnanu, HNUSNU repliku dresu spanielskeho narodaku zo stranky Neliniek - ta neni ani zaujimava, ani funny, ani nezbytocna).

Kazdopadne chcem Adidas, pretoze dresy od Nike nemam rad a od Adidy som mal vzdy vsetko. :mrgreen:

Rozne Jomy, Pumy (lazzie, ahahahah) a ostatne ani neberiem do uvahy. Stare Diadory som mal rad, ked ich klub pouzival. Jeden som dostal vlani k narodeninam, krasny (ten s oranzovo-ciernym pruhom a logom Mazdy), lenze mam od nich aj nejake nove veci a pride mi, ze isli s kvalitou rapidne dolu.

Anyway, tlieskam Amikom, zas a znova. Vsetky mimofutbalove rozhodnutia mi pripadaju velmi rozumne a pre fanusika pozitivne, len na tom ihrisku to zatial neni ono, ale ono sa to podda. :Ok: :Ok: :Ok: