Dresy

Začínám být na letošní sezonu nadrženější víc a víc :pipp: A to jsme neprodali ještě ani Taddeie :mrgreen:

klida napsal:
Sushi napsal:
z toho co říká ten šášula by to mohly být hezký dresy, mluví o jiných barvách a tradicích

bychom mohli někam streamovat tvůj simultánní překlad, kdybys to řek dřív :D

já to zas tak moc neposlouchám, říkaj samý kraviny. jako že mít hezkej dres je důležitý, že jich pak prodáš víc, že je super, jak to američani berou jako důležitou věc. z čehož je mi spíš smutno, že to dřív asi nikdo nechápal.

teď je tam nějakej mentos co mluví o dojemnejch věcech a říká, jak je snadný být fanouškem AS v Římě, ale těžký z celým světě... něco o NY teď, příběh o nějakým člověku co tam pobíhal v dresu našem, dost nuda

teď jsem ho chvíli neposouchal, ale prej už bude končit :mrgreen:

klida napsal:
takže dres je jednoznačně tmavší a má hezkej límeček

a nemá ty megakappy na bocích nebo 50 kapp na rukávu. a nemá bryndák.

ještě je potřeba vidět ho live, kvůli materiálu

:Ok:

na tý fotce zas tak tmavý nevypadaj, ale jak to držel v ruce Santiago, tak byl jasně vidět rozdíl

na tej fotke to vyzera uplne tak isto jak ta "cervena vyprata na 80 stupnov" z minulych sezon, cize hnus. snad je to len blbo nasvietene. a este ten debilny limcek je snad za trest. to je jedno, hlavne nech uz kopu! :mrgreen:

The club have also decided to add an orange band to their socks which was present in their 1982-83 Scudetto winning campaign.

danko10 napsal:
dokedy trva ten kontrakt s posratou kappou?

2017, no kidding. (ale jde zaplatit penále a rozvázat to dřív)

takovýhle by byly dobrý...

ta barva se změnila, koukněte na ten co má na sobě ten kluk a na ty nový...

edit:
ten kluk byl mimochodem mladej sabatini

tady je vidět, že změnili i oranžovou na dresech. což je dobře.