Dresy

:gall:
Code:
http://bo.asroma.it/UserFiles/1188.pdf

to řerný je tragédie
a adriano má pupek

Bych blil...ale pokud v nich vyhrajeme Serii, tak se zlobit nebudu...mimochodem je divný že i v černý je Adriano tlustej :D

Najkrajšie za posledné roky Ten čiernooranžový je fakt krásny a o bielom ani nehovorím , tam to zlepšili o 100% porovnaní s min.sezonou .

Carlo napsal:
Najkrajšie za posledné roky Ten čiernooranžový je fakt krásny a o bielom ani nehovorím , tam to zlepšili o 100% porovnaní s min.sezonou .

to je vtip nebo ne?

5300xpressmusic napsal:
nevim co máte, pěknej nápad, krásný dresy

otázka vkusu...
mně se nelíbí, že je na nich asi 58 znaků kappy... že maj to prošívání... že maj znak až někde u krku... a že maj sponzora tam, kde by měl bejt znak. nemluvě o barvě (oranžový konkrétně), která se postupně ze žlutý (Řím) dostala k nanukově oranžový (Wind).
ale proti gustu... :wink:

Neni to vtip , mne sa fakt páčia , klasický červený , možno niake zmeny ,ale tam to špeciálne natom niak nezáleží .

S tymi bielymi je to super nápad ako na boky dali tu oranzovu . A cierny s oranzovymi sa mi tiez paci , sice to vyzera trochu ako tricko , ale niaka zmena .

škoda těch znaků na těch rukávech, bez nich by červený byly moc pěkný, takový jemný

bílý mi přijdou bez nápadu, divný, vodfláknutý

černý ted trochu přicházim na chut, ale..

možná bych do budoucna chtěl nějakej underground, něco třeba jako měl Sushi na fb to St. Pauli

to by mohla bejt paráda, ale taky nemusela... st. pauli je st. pauli, Řím je Řím :lol:
oni tam maj samej punk a prostě hamburk, my když tam prsknem koloseum a tak, tak to bude vypadat jako ty trička co prodávaj vientamci zdejší :mrgreen:

nebo prostě něco takovýho stylovýho, možná trošku experimentálního, protože od toho ty třetí dresy jsou

já bych udělal červenožlutý styl diadora (nebo to co teď budem mít, ale bez švů, znaků kappy a s hezčím předkem), bílý styl loni a pak je mi to u řiti, stejně v nich hrajeme málo...

mimochodem kappa je inovativní, všimli jste si?

a letošek...

neboli: upravíme to kolem krku, zvětšíme/zmenšíme + přidáme/ubereme znaky a občas to prošijem

jinak porovnejte si tu oranžovou s tímhle