Dresy

sem si koupil ve Španělsku dres,v nějaký uličce,od nějakýho turka...stál 50 éček ale já nakonec ukecal na 25...Kappa,prej 100% original,z přeminulý sezony(???) myslim...s italskou vlajkou na jedný straně a z logem na druhý,kappa uprostřed(není šitý,tisknutý),šitý jen na rukávech.
a ten šmejd se už začíná párat!!!
fakt v prdeli..sem měl takovou radost,že konečně dres...originál to podle mě není,nepoznám to ale na první pohled je fakt super a i materiál pohodlnej..ale páře se a to mě sere...asi ho budu nosit jen při zápasech,treninky,doma,ven... :(
ale ty okolnosti za kterých sem to kupoval a celej ten příběh...radši nemluvit :lol:
jo když sme u nakupování ve španělsku...sme chtěli s kámošem vlajku FCB(na balkon pověsit a pak že si jí někdo vezme domů)...
pak nás oba ten kokot vzal ramínkem,kámoše přes záda,mě přes kozy...a pak na nás hulákal a poslal nás do prdele :lol: :lol: :lol:
funny...How much Euro? pořád..
sme se mu smáli a když sme řekli že je to moc tak sme odešli a on furt něco kolik by sme mu dali a kámoš prones jen tak potichu "2 eura" jako z prdele...a on to asi slyšel tak za náma vyběh a vzal nás a vyhodil..fakt funny :lol: :lol:
tokovýhle výlety ze školou nemaj chybu

Sushi napsal:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jinak, hoď fotku... posoudíme kvalitu :wink:
asi hodinu před návštěvou Nou Campu a návštěvy muzea FCB(i s trofejema CHL,PD,CDR)...se mi rozbil foťák
to jak jsem byl nasranej...
bez komentáře.

použij jinej na ten dres :wink:

jinak to nasere no... ale muzeum paráda co? :wink: :Ok:

Sushi napsal:
použij jinej na ten dres :wink:

jinak to nasere no... ale muzeum paráda co? :wink: :Ok:
to jo no...a stadion taky(zrovna připravovali pro koncert AC/DC)
pak jsme byly i na Olympijským...ale ten je tokovej obyčejnej,nějak mě nenadchnul...ale muzeum...těch trofejí atak..neskutečný!
dres nějak vyfotim snad...ale to párání mě fakt sere

nj, to je nejhorší, taky se mi jeden trochu páře, originál, prostě chybka, člověk se někde vožere ještě, a tak...

v tom muzeu je vtipnej ten autobus :mrgreen: když jsem tam byl já, byly tam všude televize a tam jezdily dokola videa ronaldinha myslim... dneska tam je asi messi co :mrgreen:

Dresy pěkné, červený je klasika, jen mě na něm štvou ty přerostlé znaky Kappa na ramenou, letos to bylo ne červeném decentní a kravské na bílém, škoda že je to včil kravský na červený.

Bílý jsou zajímavý, jak už řekli mnozí, oldschool, ale proč ne?.. :Ok:

Černý s řadou Kappy po celých rukách fakt nic moc. No, stejně je na sobě budou sotva kdy mít.

nejspis dresy pro dalsi sezonu...ten bilej se mi hafo libi...ty prvni dva...proste klasika :tlesk:

Giovanni napsal:
kuci nevite nakou stranku kde jsou vsechny dresy AS?

kdysi jsem viděl web, kde byly snad všechny dresy... ale nemůžu jí najít, boužel

a není véčko na krku

jestli je to onen dres (kterej je představován ve tři dneska, tohle je z natáčení nějakýho spotu)