Dresy

Vypada hezky a taky jsem to nekde videl, ale prijde mi, ze fle jakychsi indicii nekdo udelal obrazek, jak by to mohlo vypadat, než že by to bylo nutně přesně toto

Porad se opakuje stejny model, tak nakonec to asi tak nejak bude (a nebylo by to špatné)

Dnešná príhoda
Som.z manželkou v Španielsku, ona je na pobyte cez Erasmus ja na dovolenke za svoje 😁, malá dedinka Enguera, po ceste z Valencie sme sa zastavili ešte v Xative, a tam pri prechadzka zrazu proti mne kráča chlapík v bielo zelenom drese AS, s Dybalom na chrbte aj som chcel zakričať Forza Roma, ale manželka mala iný názor 😂

Dnešná príhoda
Som.z manželkou v Španielsku, ona je na pobyte cez Erasmus ja na dovolenke za svoje 😁, malá dedinka Enguera, po ceste z Valencie sme sa zastavili ešte v Xative, a tam pri prechadzka zrazu proti mne kráča chlapík v bielo zelenom drese AS, s Dybalom na chrbte aj som chcel zakričať Forza Roma, ale manželka mala iný názor 😂
Ludvo, jestli si ten fotbal neprosadíš, tak si u mě mrtvej muž.

Tos měl :D ja takhle v Římě posilal mladýho za lidma rict jim forza Roma. S nějakýma svycarama jsme pak i pokecali. Krom toho malej chodil v dresu furt, tak ho furt všichni zdravili a italsky mu neco povídali, sranda :)