Dresy

new away kit

já jsem taková konzerva, takže bych radši dál viděl nějakou variaci bílé, tohle mi přijde takový pyžamoidní, ale úplně zlý to asi není, objektivně :mrgreen:

takový jako dresy barcy z nějaký nedávný sezóny
za mě dobrý
kupovat ho nebudu

Noveho sponzora na dresoch ste uz dufam videli. Dufam, ze ste nadseni vsetci, ktorym chybal v minulych sezonach sponzor a par milionov za to.

HROZA.

Tony napsal:
Noveho sponzora na dresoch ste uz dufam videli. Dufam, ze ste nadseni vsetci, ktorym chybal v minulych sezonach sponzor a par milionov za to.

HROZA.

a co je s nim?

Sushi napsal:
Tony napsal:

HROZA.

a co je s nim?

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37632198_1827216257339180_5058290311436959744_n.jpg?_nc_cat=0&oh=fabbd0bd407df6e9dd428444cdae2bde&oe=5BCAD783

taky už jsem to našel...

to je hnus, já myslel, že myslíš qatar

tyve, jsme jak neapol

ještě nějakou mozzarellu nad qatar

Tony napsal:

HROZA.

Taky sem nebyl zastáncem se za každou cenu prodat ...Qatar žlutý by šel ...ale tohle už je shit

nebylo lepší mít roky aspoň něco než teď bejt jak pytlik vod řezníka voblepenej čárovejma kódama?

anyway... snad ty peníze aspoň dobře užijeme

psal jsem to v dubnu, nevím, co kdo čekal

klida napsal:
užijte si poslední týdny s čistejma dresama, od příštího roku prej na zádech Hyundai
a bílej a hnědej jsou ted v Romastoru se slevou, hned jsem tam jeden poslal

tak nějak furt stejný a koukatelný
výjimka je, že jsou modrý, ale ty jsme už taky měli někdy pod sensim mám dojem
taky hnusný zelený :lol:

ty "blesky" na límci a rukávech jsou divný, jinak klasika, co nenadchne, ale ani neurazí

modrej je divnej, ale v tom vyběhnem na jeden zápas někde a pak odvetu s Entellou za rok nebo tak něco, to neřeším :mrgreen: