Dresy

Caute mam tento Radjov dres na predaj, veľkosť S - M, ponukam za cenu aku som aj kupil = 15€ plus posta... Výborná kvalita.

Přílohy

• IMG_20150720_090238_1684123893.jpg
    IMG_20150720_090238_1684123893.jpg
    474.3 KB · Zobrazeno: 449
  • IMG_20150720_080943_782133091.jpg
    IMG_20150720_080943_782133091.jpg
    235.6 KB · Zobrazeno: 446
csiky napsal:
csiky napsal:
csiky napsal:
kupovane od dobreho, seriozneho predajcu...dlho som zvazoval od koho kupim, len mne sa viac paci away jersey, takze preto....
V prípade záujmu spravím viac foto len ho este nemam doma
Mam nejake otazky :p
-co znamena velkost s-m
-preco stal len 15 €
-ako vies ze je to vyborna kvalita, ked ho nemas doma este

velkost je S ale podla toho foto to vyzera podla vacsie ako S, preto som napisal ze moze vyhovovat aj tým co nosia Mko....preco stal iba 15€ to ti neviem povedat (otazka na fabriku a predajcu, zrejme je to realna hodnota tych dresov, ktore sa predávaju za 100€+ a pritom ma z toho cinan este aky taky zisk co mi napisal)...kvalita bude dobra lebo som sa snazil vybrat sellera, ktory ma dobry feedback, posle ti realne photo atd...videl som aj detailne fotky a je to totozne s originalom :smoke:

Okeeej, ja som nechcel nejak rypat, len mi to neslo do hlavy. Tak ja by som mozno mal zaujem teda. Potom daj vediet, ked to budes mat doma

FEROAS napsal:
Okeeej, ja som nechcel nejak rypat, len mi to neslo do hlavy. Tak ja by som mozno mal zaujem teda. Potom daj vediet, ked to budes mat doma

Okej potom ti napíšem ked pride

V okoli Divoky Sarky se v poslednich tydnech objevuje bezdomovec v dresu AS Roma s Batistutou. Parkrat jsem ho videl i ve dvojici s dalsim kamosem z mokry ctvrte, kterej mel na sobe pro zmenu Inter. To bude urcite nejakej navstevnik toho staryho AS Roma webu, kteri vsichni vysublimovali do realnyho zivota. :smoke:

scr

90210 napsal:
V okoli Divoky Sarky se v poslednich tydnech objevuje bezdomovec v dresu AS Roma s Batistutou. Parkrat jsem ho videl i ve dvojici s dalsim kamosem z mokry ctvrte, kterej mel na sobe pro zmenu Inter. To bude urcite nejakej navstevnik toho staryho AS Roma webu, kteri vsichni vysublimovali do realnyho zivota. :smoke:

voe :)

FEROAS napsal:

zdresu asi nic, zadrzali mi ho na colnici a uz ho asi neuvidim....to sa mi este nestalo :mrgreen:

csiky napsal:
FEROAS napsal:

zdresu asi nic, zadrzali mi ho na colnici a uz ho asi neuvidim....to sa mi este nestalo :mrgreen:
:( skoda, no

všechny čísla od roku 1995

Code:
http://www.canaleroma.it/news/tutti-ma-proprio-tutti-i-numeri-di-maglia-nella-storia-della-roma-61095

hehe, to je kokotina :mrgreen:

menez měl myslim i 92, v roce 2009/10, když mu to popletli (v pohárech)