MOj den na foru a celkovo o AS , fotbaportal atd .
11:00 Namiesto ranajok idem na forum
11:10 Pisem idelanu jedenastku
11:20 ziadam o zmenu avataru
11:30 hladam obrazky peknych dievcat , nic to nemeni na tom , ze som gay fora
11:40 Pisem , ze brunetka s Las Ketchup zomrela , Klida vytahuje "spolahlive" wikipedia , kde o tom nic neni
OBED A ODDYCH
15:00 Prichadza smurfik - nie nie , nie na forum , ale ku mne domov na pytacky , a ma zo sebou aj chl zo slonieho zadku (nevim naco mu to je) .
15:30 Totti_goal si myli , ze Aquilani je mimo - ja nesuhlasim
16:00 Prichadza pique a nezabudne zanadavat na Inter
17:00 danko 10 ma prisiel na "priatelsku"navstevu . Danko 10 odchadza,ja z monoklom .
18:00 prichádza Richie , a nezabudne , ako dlho tu nebol , a ako Nas ma rad
19:00 prichadza imho
20:00 smurfik sa vykaslal na sestru , a ide somnou kukat na Rim
21:00 Pigi nadava , preco neni Jeremz v 11ke , a nechape , preco dal Spalletti tak vela def. zaloznikov .
22:00 rozy acs nervaci , pac Rim prehrava 1:0
23: OOH BASTARDO BIANCO BLU OOOO .... - Max
Po prehratom zapase Sushi otvara topic avatary , nechape preco prave teraz . Pridava sa Klida , vsetci namna nadavaju , ukaze sa , ze Klida ma nema rad . Klida nadava , ze som retardovany gay .
Pridava sa Susisr s jeho 10 bodmi , u ktorych 5 je nepochopils to . Pac mu neodpisem rovnako ako u Klidu , pac su Rimani , tak im nebudem nadavat
Pac na asroma.cz obtazuje gunner . Pac rozoberam s Rimskymvlkom strategiu AS . Zhodneme sa , ze mame pravdu .
Pac Danka zaujima Africky pohar . ETO TO NEDAL CHAPES .
Idem spat , rano sa zobudim opat s tym, ze som gay , len preto , ze som do asexuality dal Annu Falchi fanusicku Lazia .