Čtvrtfinále: Roma vs. Cremonese

Držím se za hlavu a říkám si, jak je to vlastně všechno docela smutné. Po odchodu Spallettiho se víceméně šestým rokem brodíme bahnem a jde to ke dnu (ano, byly světlé momenty). Nejhorší je, že už prostě nevím, co si mám o tomhle všem myslet. Vždycky, když se povede zápas, dávám tomu naději. Ale pak přijde chvíle jako tato a člověk se vrátí z výšin zpět na zem, do té hořké reality. Kde je zakopaný pes? Trenér? Ano, víme, že to nejlepší už má za sebou, v předchozích angažmá už prostě ty výsledky neměl. Reklama dobrá a díky němu k nám došel někdo se zvučnějším jménem. Ale výsledky nemá, není tam nic. Jo, EKL, byl to hezký okamžik, ale pro mě rozhodně mělo větší váhu např. když jsme vyřadili Barcu v LM. Jinak pořád, jak si prosazuje to svoje nefunkční nevím co a vždy mu to projde. Od toho se odvíjí další důležitá věc, stav kádru. Jak ti borci mohli jít takhle dolů? Co je příčinou? Takhle to vypadá, jako že hraje Rui a Smalling a zbytek týmu jsou náhradníci. Bez urážky, není tam nikdo, kdo by měl stabilní dlouhodobý výkon. Jeden zápas zahrají dobře, že je tu opěvujeme, ale dalších pět zápasů je to bída a tenhle kolotoč se děje pořád. Přitom, když k nám ti hráči šli, tak z nich člověk byl i nadšenej. Co Pellegrini? Měl jsem ho za budoucího génia na hřišti, ale teď je to maximálně na leštění prkna. Proč se z chudáka Zalewskiho dělá furt obránce, když to obránce není a nikdy nebude? Zaniolo je kapitola sama o sobě, jak šel výkonem dolů. A takhle bych mohl pokračovat dál. Co se děje uvnitř šatny? Je fér obviňovat kádr pod tímhle trenérem? Jak by ti hráči hráli např. pod Spallettim? Opravdu ten kádr je tak špatnej individuálně nebo je chyba někde jinde? Já osobně nečekám ani nic od toho, až se vrátí Gini, že by to někam posunul. Beztak bude furt sedět. Přijde mi, že se nedržíme žádného plánu, že pořád jedeme nějaký projekt pokus omyl a jsme furt na začátku. Čas ubíhá, člověk fandí více jak 20 let, brzy šediny, život se krátí a fanoušek by rád zažil nějaký ten úspěch. Protože když se na to podíváme, tak momentálně fandíme dost průměrnýmu týmu Serie A. Není to tak černý, je to ještě černější. Kdyby se nám třeba podařilo to, co např. Arsenalu po těch letech v bídě. Je pravda, že pohled na tabulku nevypadá bodově nějak hrůzostrašně, pokud je meta LM, ale kurva mám oči a vidím ten humus, kterej na tom hřišti převládá.

Plne Olimpico na Taliansky pohár. Pýtam sa načo sa chodia tí ľudia pozerať veď to nebolo hádam ani vtedy keď ten tím mal srdce a hral pekne. Načo sa to chodia pozerať? Jediný kto stojí z hračov za pozretie je Dybala. Na hru sa nedá pozerať tak načo sa chodia pozerať? To im fakt stačí to trápne divadlo od Mourinha čo tam pravidelne predvádza ? Nechápem....

Takovou sracku nehraje ani Příbram!!!!Oni mají zákaz útočit to je jen nahrávka zpět a zase zpět a pak nakop na 60 metrů, herní styl žádný a to se nebavím o tom jak stojí a čumí.

Zdravím všechny. Jako dlouholetý fanoušek AS (a kvůli tomu asi taky pořádný blázen) jsem se dovolil zaregistrovat :)
Prosím pana Josého, ať se vezmou s Pintem oba za ruce a táhnou z mého milovaného klubu do prdele (a kdyby si na cestu přibalili i Cristanteho s Mancinim měl bych obrovskou radost).
A místo nich buď srdcaře (De Rossi) nebo toho borca z francouzského Stade Reims (William Still). A místo Pinta jako sportovního ředitele jedině Sabatiniho.

Last edited:
Mě na tomhle celém nejvíc štve, že před zápasem (a nejen před tímto) hráči prohlašují do médií, jak pro to vítěztví udělají všechno, a pak předvádějí výkony, za který by se styděli aj kluci na dědině. Všichni hlásají jaká je to čest hrát za Řím a pak předvádějí takové sračky.
Nevím jestli na to nemají (to asi ne, nějaká kvalita tam musí být), nebo za to může ten portugalský dinosaurus, že jim určí tu jeho posranou taktiku neútočit za žádnou cenu (se divím že dali za 20 ligových zápasů celých 26 gólů) a oni ho poslouchají naslovo...
Ti fanoušci by v Římě místo nahánění Zaniola měli prohnat minimálně půlku týmu aj s trenérem!!!

Plne Olimpico na Taliansky pohár. Pýtam sa načo sa chodia tí ľudia pozerať veď to nebolo hádam ani vtedy keď ten tím mal srdce a hral pekne. Načo sa to chodia pozerať? Jediný kto stojí z hračov za pozretie je Dybala. Na hru sa nedá pozerať tak načo sa chodia pozerať? To im fakt stačí to trápne divadlo od Mourinha čo tam pravidelne predvádza ? Nechápem....
Podle mě je tam pivo zdarma, jinak to není možný

Zdravím všechny. Jako dlouholetý fanoušek AS (a kvůli tomu asi taky pořádný blázen) jsem se dovolil zaregistrovat :)
Prosím pana Josého, ať se vezmou s Pintem oba za ruce a táhnou z mého milovaného klubu do prdele (a kdyby si na cestu přibalili i Cristanteho s Mancinim měl bych obrovskou radost).
A místo nich buď srdcaře (De Rossi) nebo toho borca z francouzského Stade Reims (William Still). A místo Pinta jako sportovního ředitele jedině Sabatiniho.
Vítej mezi blázny, tady se to ztratí... 😄

Mě na tomhle celém nejvíc štve, že před zápasem (a nejen před tímto) hráči prohlašují do médií, jak pro to vítěztví udělají všechno, a pak předvádějí výkony, za který by se styděli aj kluci na dědině. Všichni hlásají jaká je to čest hrát za Řím a pak předvádějí takové sračky.
Nevím jestli na to nemají (to asi ne, nějaká kvalita tam musí být), nebo za to může ten portugalský dinosaurus, že jim určí tu jeho posranou taktiku neútočit za žádnou cenu (se divím že dali za 20 ligových zápasů celých 26 gólů) a oni ho poslouchají naslovo...
Ti fanoušci by v Římě místo nahánění Zaniola měli prohnat minimálně půlku týmu aj s trenérem!!!
Mě nejvíc štve ten způsob, jak jsme k tyhle ostude zas došli. Nevypadli jsme smolně, ale zcela zaslouženě