Držím se za hlavu a říkám si, jak je to vlastně všechno docela smutné. Po odchodu Spallettiho se víceméně šestým rokem brodíme bahnem a jde to ke dnu (ano, byly světlé momenty). Nejhorší je, že už prostě nevím, co si mám o tomhle všem myslet. Vždycky, když se povede zápas, dávám tomu naději. Ale pak přijde chvíle jako tato a člověk se vrátí z výšin zpět na zem, do té hořké reality. Kde je zakopaný pes? Trenér? Ano, víme, že to nejlepší už má za sebou, v předchozích angažmá už prostě ty výsledky neměl. Reklama dobrá a díky němu k nám došel někdo se zvučnějším jménem. Ale výsledky nemá, není tam nic. Jo, EKL, byl to hezký okamžik, ale pro mě rozhodně mělo větší váhu např. když jsme vyřadili Barcu v LM. Jinak pořád, jak si prosazuje to svoje nefunkční nevím co a vždy mu to projde. Od toho se odvíjí další důležitá věc, stav kádru. Jak ti borci mohli jít takhle dolů? Co je příčinou? Takhle to vypadá, jako že hraje Rui a Smalling a zbytek týmu jsou náhradníci. Bez urážky, není tam nikdo, kdo by měl stabilní dlouhodobý výkon. Jeden zápas zahrají dobře, že je tu opěvujeme, ale dalších pět zápasů je to bída a tenhle kolotoč se děje pořád. Přitom, když k nám ti hráči šli, tak z nich člověk byl i nadšenej. Co Pellegrini? Měl jsem ho za budoucího génia na hřišti, ale teď je to maximálně na leštění prkna. Proč se z chudáka Zalewskiho dělá furt obránce, když to obránce není a nikdy nebude? Zaniolo je kapitola sama o sobě, jak šel výkonem dolů. A takhle bych mohl pokračovat dál. Co se děje uvnitř šatny? Je fér obviňovat kádr pod tímhle trenérem? Jak by ti hráči hráli např. pod Spallettim? Opravdu ten kádr je tak špatnej individuálně nebo je chyba někde jinde? Já osobně nečekám ani nic od toho, až se vrátí Gini, že by to někam posunul. Beztak bude furt sedět. Přijde mi, že se nedržíme žádného plánu, že pořád jedeme nějaký projekt pokus omyl a jsme furt na začátku. Čas ubíhá, člověk fandí více jak 20 let, brzy šediny, život se krátí a fanoušek by rád zažil nějaký ten úspěch. Protože když se na to podíváme, tak momentálně fandíme dost průměrnýmu týmu Serie A. Není to tak černý, je to ještě černější. Kdyby se nám třeba podařilo to, co např. Arsenalu po těch letech v bídě. Je pravda, že pohled na tabulku nevypadá bodově nějak hrůzostrašně, pokud je meta LM, ale kurva mám oči a vidím ten humus, kterej na tom hřišti převládá.