Čtvrtfinále, Roma-Juventus

Poslední zápas zahrál dobře, každopádně bych na levý straně viděl radší Dodoše...Na druhou stranu LB hraje Toro i v repre, tak to snad zvládne:)

Já už bych jim to radši obrátil, aby to měl Toro v klidu na centr a Maicon přes nohu na střelu, takhle to smrdí průserem

PsYchr napsal:
Já už bych jim to radši obrátil, aby to měl Toro v klidu na centr a Maicon přes nohu na střelu, takhle to smrdí průserem

to možná není úplně zlá idea, Maicon hrál na LB kdysi za Brazílii taky, ale jestli to Toro hraje za repre, tak tam bude zvyklej víc

http://www.sportlemon.tv/20140121/vv52de91fbd967c2.70687266-729314.html

DAJE ROMAAAAAAAAAAAAAAAA :daje: :daje: :daje:

scr

koukam, ze Juvehnus betonuje co to jde...bohuzel maji vyhodu rychlym prechodem do utoku...AS zatim v tomhle zaostava a dava Juve dost prostoru preskupit sily do obrany

Juve humus, Florenzi mě celkem točí a teď Radja, jak motal Vidala u našeho vápna a ztratil

scr

Florenziho bych sundal..pac je videt, jak to nedava s tim premotivovanim..jedna chybka a cervena je tam...France je taky mimo...

scr

Ted nastala vcelku zajimava situace, kdy strootman vyfoukl kopani rohu Francemu...hmmm to skonci jeste slovni rpestrelkou..uplne bylo videt..jak se to Francemu nelibilo ze to kopal i kdyz tam byl i on

scr napsal:
Ted nastala vcelku zajimava situace, kdy strootman vyfoukl kopani rohu Francemu...hmmm to skonci jeste slovni rpestrelkou..uplne bylo videt..jak se to Francemu nelibilo ze to kopal i kdyz tam byl i on

taky jsem si všiml..nicméně ten přechozí roh kopl Totti strašně...ale i tak by si Stroot neměl dělat co chce :)

MUSI HRAT DESTRO !!! Je to nahovno, darmo mame prevahu, ked vsetky lopty do 16 ky končia bohvie kde, treba hrať trident Destro s Florenzim a jeden z dvojice Totti/Gerv, inak sa mi páči Radja a Toro- ten ma prekvapil, nehra to na čo na tej lavej strane nemá, ale skúša centre dovnutra
Abaddon napsal:
Juve humus, Florenzi mě celkem točí a teď Radja, jak motal Vidala u našeho vápna a ztratil
Jasný faul Vidala

Pozitívne je, že sme opatrní. Horší už je fakt, že v tomto zložení môžeme tých kokotov rozlusknúť iba v prípade, že so sebou Žervi sekne vo vápne (ale Tagliavento). Naša záloha ich kope slušne, ale bez Pjanića nevedia dať dobrý puk do priestoru bežcom, takže pre nich musí tvoriť Totti, čož je na hovno, lebo tie dve paká to potom inštinktívne po šprinte nasypú do vápna súperovým stopérom. *omg*

Jeden z runnerov musí ísť dole a na plac Destro podľa mňa.

Jo a Giovinco je malá kurva. Ja by som mu asi dal lakeť, stáť vedľa neho na place.

O Vidalovi ani nehovorím...