Čtvrtfinále, Roma-Juventus

:roma: ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 13 Maicon, 17 Benatia, 5 Castan, 3 Dodò; 6 Strootman, 16 De Rossi; 44 Nainggolan; 27 Gervinho, 10 Totti, 24 Florenzi.
All. Garcia

A disp: 28 Skorupski, 1 Lobont, 29 Burdisso, 33 Jedvaj, 7 Marquinho, 15 Pjanic, 94 F. Ricci, 18 Caprari, 8 Ljajic, 22 Destro, 88 Boriello.

JUVENTUS (4-2-3-1): 30 Storari; 4 Caceres, 19 Bonucci, 15 Barzagli, 3 Chiellini; 21 Pirlo, 6 Pogba; 26 Lichsteiner, 8 Marchisio, 23 Vidal; 14 Llorente.
All. Conte

A disp: 1 Buffon, 34 Rubinho, 5 Ogbonna, 13 Peluso, 16 Motta, 22 Asamoah, 12 Giovinco, 7 Pepe, 9 Vucinic, 10 Tevez, 27 Quagliarella

s ohledem na výkonnost v posledních dnech a týdnech bych byl rád, kdyby Žervíňo zůstal na lavici

za mě:
Morgan - je mi to jedno, Mehdi, Kaštan, Miloš - DDR - Radja, Kevin - Flore, Franče, Adam

Inac dnes som rozmyslal nad variantou, ktora by sa vyplatila proti timom so silnou zalohou, vid juve. Ak by sme skusili nastupit s 4 zaloznikmi, teda s ninjom sprava, strootom zlava, ddrkom v zadu, pred nimi vysunutejsie trochu lemmy a po kridlach hocikto.

Ale to bola len varianta, uz nerozmyslam viac.

Ale ta zostava juve, to je take becko co tam postavia, ak postavia to, co tu dal klidis. Rudy to nevypusti, pojdeme do plnych. Doma sa ide stale do plnych.

Tony napsal:
Inac dnes som rozmyslal nad variantou, ktora by sa vyplatila proti timom so silnou zalohou, vid juve. Ak by sme skusili nastupit s 4 zaloznikmi, teda s ninjom sprava, strootom zlava, ddrkom v zadu, pred nimi vysunutejsie trochu lemmy a po kridlach hocikto.

Bohu prisahám, že ty si nám celý čas tajil, že si robil Ranierimu v Ríme asistenta ?

scr

Vsadil bych na Destra...zlepsuje se zapas od zapasu a kdyz ho trefej, tak da gola...coz je supr :) Popravde bych nechal na lavce Franceho..posledni zapasi se mi nelibi jak hraje

Carlo napsal:
Tony napsal:

Bohu prisahám, že ty si nám celý čas tajil, že si robil Ranierimu v Ríme asistenta ?

ty karo, sak sme isli na titul... :mrgreen:

Snad se s nich tentokrat neposerou a vyradi je. Tottiho bych posadil, tomu tyhle zapasy fakt nesvedci, at hraje Destro.

todle je podle mě pravděpodobnější sestava:

Juventus (3-5-2): Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso; Quagliarella, Giovinco.

klida napsal:
todle je podle mě pravděpodobnější sestava:

Juventus (3-5-2): Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso; Quagliarella, Giovinco.

tvl to je ještě horší :mrgreen:

najvacsi strach mam z toho Vidala tomu to poslednu dobu strasne sype snad ho dokazeme dostatocne pokryt

Přestože bych se měl učit výkonovku, tak stejně usednu ke streamu!! Těším se jak malej kluk, tak snad jim ty kožichy vyprášíme. Když jsem se posledně těšil na fotbal jak malý děcko, tak padli dvě černený, Chiellini dohrál a my dostali krutou trojku. Dneska se to změní, musí! :Ok:

ErPupone napsal:
najvacsi strach mam z toho Vidala tomu to poslednu dobu strasne sype snad ho dokazeme dostatocne pokryt

Vidal je TOP, bohužel je v Juve, což ho shazuje, ale nezaujatě...jeden z nej středních záložníků na světě. Dneska vidět nepůjde! :roma:

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho

Toro *omg*