Čtvrtfinále, Roma-Fiorentina

astorimu som neveril uz ked k nam mal ist,priemerak...cez leto si treba sadnut a vyjebat hracov ktorych to nebavi

Toto bol vykon hodny okresnej ligy dpc, a stridanie verdeho to je mi zahady ake pohnutky viedli rudiho k takému striedaniu

Pique napsal:
Frantszek napsal:
Nějak mě víc než ten dnešní fotbal zajímá, jak se jmenuje ta ženská, co tam sedí vedle Montelly?....K.ua ví to někdo?

Gomez je furt pan hráč.

Furt dokola :roll:
Pouze dvakrát ! :D

A je se co divit? Vždyť ten fotbal byl zase nesledovatelnej. Tak se mi nějak zdá, že snad Rudi ani nemá nějakou koncepci, taktiku......

Nas fotbal vlastne neni fotbal kombinovat na sve pulce to je neco tak hrozneho ja uz na to nemam silu to sledovat vzdyt my nemame z ceho dat gola :zed: :zed: :zed: vseci stoji jak piceeeeeeee to pak je vice jak na hovno nejak utocit 2 az 3 maji snahu hrat zbytek dostanou balon a zas ho vrati zpet aby se nereklo :zed: :zed: :zed: kurva jak ja chtel dnes rozbit Tv

Pjanič převzal po Destrovi štafetu nejzbytečnějšího hráče v týmu
Nemáme útočníka
Ani nevím kdo tam dneska měl dát gól
Snad jediněj Radja trochu makal
Viola slabá jak čaj

Kdy tohle skončí *omg*

ja osobne som sa na zapas vobec netesil, vlastne uz sa na posledne zapasy musim niekedy donutit, mozno to ma suvis s tym, ze hracom sa akosi nechce, moralka minimalna (az na vynimky, z ktorych dve su mimo do konca sezony), muzstvo ako keby nemalo o co hrat, co je uplna blbost...posledne 2 sezony, najma tuto, asi hraci ocakavali ze budeme hrat vyrovnane partie s top muzstvami v CL, potom pad na hubu a zacina sa to zosypavat ako domcek z karat...ak rudi nevie pozdvihnut muzstvo, tak potom fakt neviem...

Jo, no, holt je situace dost zlá, když se na hřiště dostává Verde, kterej neudělal ani jednu....ani jednu věc správně a ztrácel balony a byly z toho protiútoky.

O tom našem pohybu a alibistických přihrávkách nemluvě.
Proč hrajem uplně něco jiného, než minulou sezonu, když to docela fungovalo. To byl aspoň koukatelnej fotbal.

Paredese měl nechat hrát dýl.
Manolas, jako jediný z tý "obranný" čtveřice nehraje a nevypadá jako mentál.
Maicon*Astori*Cashley = průser^3
Florenzi má užitečný uplatnění jenom na beku, všude jinde je zbytečnej jak makový lízátko.
Verdemu nic nevyčitám, hraje na co má...
Lukasz má štěstí na debilní góly.
Potvrdilo se, že naše poločasy jsou jako NOC x DEN. Dneska to byl DEN x NOC
Nejsem si jistej jestli ten Yepes co přišel z Catanie bude přínosem.
Rudi a jeho taktika chuchvalec mi dneska nedá spát.
Tottiho je mi líto, trofej asi letos nebude...

Máme snad jedinýho hráče ochotnýho lítat po lajně a to Florenziho, který ale zase neni kdovíjakej technik a dost toho zadrbe, a pak občas ještě Ljajiče. Ostatní jen stojí a čumí a všechny akce pořád dokola přehrávaj přes střed.
Mi přijde, jako by měli od Rudiho zakázáno chodit do rychlých protiútoků..
Jo a nechci si ani představovat, jak by to vypadalo, kdyby jsme neměli Radju a Seydoua. Ti co odehrajou - to klobouk dolu!

Trápne smiešna Viola nás vyradí :zed:
Naša psychika je absolútne nulová.
Moju frustráciu na maximum dostal Cole keď svojou kriplavou smradlavou anglickou nohou namiesto strely na bránu nahral súperovmu obrancovi alebo čo to spravil a potom si sedí a nakladá na sudiho.

Nepamätám si kedy som bol naposledy takto znechutený futbalom.
Tento USA Rím zatiaľ proste nefunguje.
Predtým sme mali menej kvalitný ( niekedy my príde že len papierovo ) kader a aspoň tu Copu sme dokázali vyhrať.
Rozhadzujeme peniaze ako nikdy doteraz ale výsledky nikde.
Veď po letnom prestupovom období sme skončili z klubov v Serii A s veľkým nadskokom v NAJVACSIOM MINUSE.
Ale nemá to koncepciu a stále si myslím že to nemá žiadneho Vodcu.

Vyzerá to reálne na ďalšiu sezónu bez trofeje a to je strašne strašne slabá vizitka.

Tohle už je krize jako svině.

Astor je fakt tragéd, docela jsem se ho zastával, ale je fakt špatnej, oba goly dal hráč při jeho bránění a ten druhý byl k smíchu. Musí pryč.
Loni byl náš motor záloha, letos už nefunguje asi faktor Radja a nebýt 100 letého Keity, který byl měsíc někde v prdeli, tak nevím.
Jako plus snad vidím Ibarba, který ukázal za tu chvilku svůj potenciál.
Nevím jestli jste viděli videa, ale Curva hráčům docela naložila při odchodu.
Chce to najít koule, které musí najít hlavně Rudi a srovnat to.

Jedem dál. Daje!

BTW, som nepísal, že sme mali šance na 3:0 v polčase, ale že by sme im to za normálneho stavu mali dať ..... no ale takto:

Astori musí ísť po sezóne do prdele a po ceste na letisko môže vykopnúť Pjaniča do Paríža ....
Dokým nedojde Doumbia, hrota by mal hrať Ibarbo
Florenzi musí hrať beka!!!
Učan žije?
Paredeš bol špatný, ako chápem, že Pjanič ešte viac, ale nejak sa mi nezdá, že to bol výkon týpka, čo to môže regulárne nejak hrať a niečo zmeniť ....

Pique napsal:
Tohle už je krize jako svině.

Astor je fakt tragéd, docela jsem se ho zastával, ale je fakt špatnej, oba goly dal hráč při jeho bránění a ten druhý byl k smíchu. Musí pryč.
Loni byl náš motor záloha, letos už nefunguje asi faktor Radja a nebýt 100 letého Keity, který byl měsíc někde v prdeli, tak nevím.
Jako plus snad vidím Ibarba, který ukázal za tu chvilku svůj potenciál.
Nevím jestli jste viděli videa, ale Curva hráčům docela naložila při odchodu.
Chce to najít koule, které musí najít hlavně Rudi a srovnat to.

Jedem dál. Daje!

K tomu by som už len doplnil, že Maicon proste nemôže byť na ihrisku viac, než hodinu. Na konci bol uuž totál v prdeli.
Včera tam prakticky nemal kto dať gól aj keby sa hralo 8 hodín. Viki musí cez víkend hrať.
Cashleyho mi bolo chvíľami normálne ľúto. Kto by to povedal, že reprezentant z "najlepšejligynasvetvole" zhorí jak fyzicky, tak takticky.

Carletto: Paredés nebol o nič horší, než Lemčo. Preto by mal teraz na jeho mieste hrať už len z princípu.

Mick napsal:
Ale nemá to koncepciu a stále si myslím že to nemá žiadneho Vodcu.
podla mna Castan a Strootman su taky prirodzeni lidri v tomto time, mozno to bol aj Maicon, kym bol este futbalistom.

Taktiež líder je/bude Florenzi, o také 3 sezóny ( možno aj menej) to bude nový kapitán a celkom sa na to teším ....

aspoň někdo si z tý včerejší dvouhodinový impotence odnes nějaký příjemný zážitky

Code:
https://vine.co/v/OFbYtAuxz29