Sushi napsal:problém je, že dle mnohých měl bruno peres být novej maicon, posadit floreho na prdel a na italským fóru jsem dokonce četl, že bychom měli floreho prodat, protože si už nekopnepeople...
nevim jak hrál v turíněCarlo napsal:Sushi napsal:problém je, že dle mnohých měl bruno peres být novej maicon, posadit floreho na prdel a na italským fóru jsem dokonce četl, že bychom měli floreho prodat, protože si už nekopnepeople...
a ty zas nesleduješ futbal, takže nevieš, jak v tom Toríne hral. Od tej búračky čo mal v Ríme hrá úplne inak. Na začiatku sezóny hral dobre, aj keď mal nejaké problémy pri bránení, hlavne keď musel hrať vľavo.
Sushi napsal:nevim jak hrál v turíněCarlo napsal:Sushi napsal:problém je, že dle mnohých měl bruno peres být novej maicon, posadit floreho na prdel a na italským fóru jsem dokonce četl, že bychom měli floreho prodat, protože si už nekopnepeople...
a ty zas nesleduješ futbal, takže nevieš, jak v tom Toríne hral. Od tej búračky čo mal v Ríme hrá úplne inak. Na začiatku sezóny hral dobre, aj keď mal nejaké problémy pri bránení, hlavne keď musel hrať vľavo.
nevim ani že boural
respektive teď když jsi mi to připomněl, tak vlastně jo, ale no-a-co?
vlavo blbý no, je to kopyto, i cassetti to vlevo ukopal
takže cos mi chtěl vlastně říct?![]()