Čtvrtfinále, Roma-Cesena

no ešteže to pískol a Franče premenil, lebo neviem neviem...každý povinne si dajte po tabletke magnézia na nervy, čo dnes boli :mrgreen:

a teď nás čekají dvě derby? :shock:

každopádně co dneska předvedl manolas je na doktora

zase sa bude pisat iba o TOTTIM.......taka juvehnus vyhra,dostat gol od ceseny doma je hanba
ani nevieme ako sme z nicoho nic v semifinale, podme teda do finale...s laziom v tejto sezone este 3 zapasy,slusne :lol:

http://www.footytube.com/video/as-roma-ac-cesena-feb01-473438?ref=tchan_ov_vidgrid

inac za seba sa neviem dockat navratu Florenziho a Salaha, co by mohlo a malo znamenat, ze Bruno Peres stravi ovela viac casu na lavicke...

Florko ma tiez vie obcas privadzat do zufalstva, ale aspon ma charizmu a je to neskutocny sympatak a naviac Riman a srdciar, takze oproti Peresovi z tejto sezony ho beriem na tu pravu stranu vsetkymi desiatimi...

na druhu stranu, kde by sme boli teraz (vzhladom na to Florenziho zranenie) bez Bruna Peresa?

a mam pocit, ze ak by dal niekto tych 50 milionov za Manolasa, co sa uz niekde spominali, tak to moze celkom pekne olutovat...

problém je, že dle mnohých měl bruno peres být novej maicon, posadit floreho na prdel a na italským fóru jsem dokonce četl, že bychom měli floreho prodat, protože si už nekopne :lol: people...

Sushi napsal:
problém je, že dle mnohých měl bruno peres být novej maicon, posadit floreho na prdel a na italským fóru jsem dokonce četl, že bychom měli floreho prodat, protože si už nekopne :lol: people...

a ty zas nesleduješ futbal, takže nevieš, jak v tom Toríne hral. Od tej búračky čo mal v Ríme hrá úplne inak. Na začiatku sezóny hral dobre, aj keď mal nejaké problémy pri bránení, hlavne keď musel hrať vľavo.

Carlo napsal:
Sushi napsal:

a ty zas nesleduješ futbal, takže nevieš, jak v tom Toríne hral. Od tej búračky čo mal v Ríme hrá úplne inak. Na začiatku sezóny hral dobre, aj keď mal nejaké problémy pri bránení, hlavne keď musel hrať vľavo.
nevim jak hrál v turíně
nevim ani že boural
respektive teď když jsi mi to připomněl, tak vlastně jo, ale no-a-co?
vlavo blbý no, je to kopyto, i cassetti to vlevo ukopal
takže cos mi chtěl vlastně říct? :lol:

Klasickej trénink, kterej se nakonec v suchým triku moc nepovedl, ba naopak. No. Roma, však víme.
Alisson si nemohl zařvat, tady bych Kosťu nevinil, ale jinak byl nejslabší na hřišti i bez toho. Asi už se vidí v tom (snad) Arsenalu (a ne v Intermerdě).

Džeko mohl dát 3-4 góly. Ninja perfektní. Snad bude Perotti fit. Ať už je zpátky Momo. Franče pán.

Jedem dál.
daje
:daje:

Sushi napsal:
Carlo napsal:
Sushi napsal:

nevim jak hrál v turíně
nevim ani že boural
respektive teď když jsi mi to připomněl, tak vlastně jo, ale no-a-co?
vlavo blbý no, je to kopyto, i cassetti to vlevo ukopal
takže cos mi chtěl vlastně říct? :lol:

na konci si hodil ironickú poznámku "people". Oni ho hrať v Torine videli,ty nie. Bek v najlepších rokoch, ostrieľaný ligou. Áno, tiež som dúfal, že sme kúpili nového Maicona, a stále tak nejak dúfam, že sa ešte zlepší, lebo na to má.

Vo Viedni to bol hráč, ktorý ma po Džekovi s Radjom najviac zaujal. Pak sa ale niečo posralo, snád sa z toho dostane

BTW

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_YEvkci3h0s[/media]

vo viedni, oká
tenhle gól znám, hezkej

people jsem napsal proto, že lidi jakmile vidí jednoho bruna, brazilce co jim připomíná cafúa, posadili by a prodali by skoro floreho, kterej tenhle tým potáhne snad ještě dlouhý roky, hraje pod každým trenérem, hraje všude a dělá kabinu

bruno je za dva roky v číně

people