Čtvrtfinále, Roma-Cesena

uprimne me se chce brecet *omg* nebyt Elisona tak je to 2:0 hra bez nasazeni,pohybu jen nakopy :tlesk: kurva chapu ze hrajou i nahradnici(to je jen dobre tak by kurva meli hrat o zaklad snad ne) do pici u nas neni snaha bojovat :zed: :zed: :zed:

pasta napsal:
uprimne me se chce brecet *omg* nebyt Alisona tak je to 2:0 hra bez nasazeni,pohybu jen nakopy :tlesk: kurva chapu ze hrajou i nahradnici(to je jen dobre tak by kurva meli hrat o zaklad snad ne) do pici u nas neni snaha bojovat :zed: :zed: :zed:

Dlouhý balony za obranu proti týmu ze Serie B vole *omg*
Kevin na mě působí jak nová zimní posila někde z druhý ligy. Ten by si chudák nekop ani v tý Ceseně.
Za řeč stojí snad jen Alisson, Rui a Totti
Paredes občas něco vymyslí, ale jinak je uplně k hovnu

Alisson podplatil chalanov, nech takto hrajú a on si môže vyťahovať tie zákroky, nech je to s Wojciechom väčší challenge... inak chytám úplnú mrtvicu a zachvilu ide Godfather

+Totti, Rudiger, Alisson, Rui

-Bruno Peres, Manolas (ten je hlavou někde v prdeli), Kevin (totálně bez chuti cokoliv udělat, kde je ten starej Kev s pěnou u huby a krví v očích)

zbytek střídá momenty, Paredes občas přihraje, Faraon občas udělá kličku, Juan Jesus zatim nic neposral, Diego se zranil, Edin měl jedno dobrý zakončení a jednu minutovou rozhazovačku rukama

hnus velebnosti, naše primavera by je měla porazit

S Mariem Ruiem mám konečně pocit, že máme na beku fotbalistu. Parádní fotbalový myšlení, technickej hráč, líbí se mi.

Džeko ale dneska parádní. Hodně mu pomáhá přítomnost Tottiho, bez pochyb.

hl.bych rekl ze pomaha ze je na hristi Radja ten je schpny dat do toho srdce :sala: at uz je konec te hruzy jinak Rui neni spatny ale hlavy do vapna nema. no nez jsem to vse napsal tak jsme dostali gol a je treba rict ze zaslozene

Manolas se už zřejmě vidí v Interu (i tak hraje, dneska mi připomíná Ranocchiu), ale tady ho měl Alisson zbourat

BOHA :shock: *omg* dnes to nieje Kosťov zápas, proste už sme mali vyhrávať aspoň 4:0, potom by takáto chyba nemala cenu...no neviem neviem, žeby sa zopakovala Spezia z minulej sezóny ? *omg*