Čtvrtfinále, Roma-Catania

když ne, napsal bys mi prosím do PM pár vět textu, nejlíp refrénu, já bych to prohnal googlem...

zatim nevim ale je to od tiziana ferra

jo už to asi mám

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5Gkrg1jFh8[/youtube]

teplost :mrgreen:

vcera to byl nehorazne profesorskej fotbal :lol: u nekterych hracu mi prislo ze jim bylo proste jasny ze vyhrajou...Cerci byl hodne slusnej ale umi zahrat mnohem lip... Okaka...no ten kluk co posral to bylo nekdy neuveritelny...jinak hodne dobrej vykon protoze sme hrali tak na pul a Catania se stejne k nicemu nedostala

ja jsem teda rozhodne spokojenej nebyl. rim sice katanii jasne prehral, ale golove to vubec nevyjadril. hral se takovej spallettiovskej prekombinovanej fotbal, kdyz uz padl gol, tak se uplne prestalo hrat a kdyby souper nemel o 2 hrace min, tak by klidne mohla nastat klasicky rimsky nechani-si-dat-gol. tak kde to sakra jsme, melo to skoncit minimalne 3:0...chci videt goly a ne zadnej radobyprofesorskej fotbal. tahle rimska mentalitka me uz zacina srat.

potesil me (opet) ranieri tim, ze neponechal nic nahode a nasadil silnej zadek a zalohu, v utoku tam nasadil jiny hrace, kteri ale zklamali (okaka, menez, cerci. vsichni do jednoho).

nejlepsi hraci - pizarro a DDR.

nejhorsi - menez, cerci, perrotti (zdlouhava koncovka....)

říct, že jsme měli dát víc gólů a že se ti líbil ranieri... ranieri je ten, co to zavře... přece. ne?

Tak ja neviem , čo proti Cercimu všetci máte, ale momentálne po vypožičaný Gubertiho a odchode Alvaréza je to najrýchlejší hráč Ríma . By som problém videl , že hrá na pravo , stále si to tam prehadzuje a jediné čo mohol to je nakopnúť na Okaku , alebo sa snažiť vystreliť , pretože so SuperSimom sa nedalo kombinovať a je to strašné kopyto . Taký Taddei za celý zápas predviedol menej ako Cerci za polku .

já proti němu moc nemám, snad přihrávat by mohl víc a líp, nicméně taddei vyloučil jednoho hráče... a proti juve udělal pětku a míč na riiseho před tou červenou... rodriho bych teď nechal bejt

Inak proti Gent bol faul na Cerciho a následná červená , potom dal 2 góly Soffi , dal gól tuším aj Košiciam( :mrgreen: )

hele , toto je zbytočné to tu rozpytlavat , ale Taddei je golovy ako moja babka , a na ostatnych goloch ma tak za sezonu podiel asi na 2 .

Sushi napsal:
koukáš jen na sestřihy nebo jak?

keby som uz len kukal na sestrihy , tak uz aj tam by bolo vidieť , či má zásluhy na góloch , alebo nie . Spomínal to už niekedy tuším 902 10 , ja na čiernu prácu Taddeia a prihrniem sem aj perrottu jednoducho neverím, nerobia to , vôbec nezískavaju veľa lôpt , naopak kazia a hlavne Taddei nerobi nic navyse - netvrdim ze nebeha , ale to mi pride , ze to v sebe nema a mohol by sa aj posrat trebars ,

Carlo napsal:
Tak ja neviem , čo proti Cercimu všetci máte, ale momentálne po vypožičaný Gubertiho a odchode Alvaréza je to najrýchlejší hráč Ríma . By som problém videl , že hrá na pravo , stále si to tam prehadzuje a jediné čo mohol to je nakopnúť na Okaku , alebo sa snažiť vystreliť , pretože so SuperSimom sa nedalo kombinovať a je to strašné kopyto . Taký Taddei za celý zápas predviedol menej ako Cerci za polku .

tak piaty najrychlejsie, ked sa sedem ludi zrani :lol:

Carlo napsal:
Sushi napsal:
koukáš jen na sestřihy nebo jak?

keby som uz len kukal na sestrihy , tak uz aj tam by bolo vidieť , či má zásluhy na góloch , alebo nie . Spomínal to už niekedy tuším 902 10 , ja na čiernu prácu Taddeia a prihrniem sem aj perrottu jednoducho neverím, nerobia to , vôbec nezískavaju veľa lôpt , naopak kazia a hlavne Taddei nerobi nic navyse - netvrdim ze nebeha , ale to mi pride , ze to v sebe nema a mohol by sa aj posrat trebars ,

v poslednych ligovych zapasch (okrem juve) vybojovali najviac lopt prave taddei a perrotta. simo po dlhom case v zostave kola a zacali sa ho nasledne aj pytat, ci chce miestenku na MS 2010. ale nie je to len o loptach, samozrejme. mne sa na perrottovi paci, kolko toho nabeha. je tam vela mladsich, ktori za nim nestihaju.

na cercim sa mi nepaci, ze proste nevie nahrat. on nahra vtedy, ked sa uz inak neda a nie vtedy, ked ma volneho hraca. nemal som preto rad ani manciniho, ten mal tiez skvely tah po ciare, ale radsej by si nechal odrezat nohy, nez by nahral :/