Čtvrtfinále; Lácijo - ROMA

Příspěvků
2,355
Aggiornamenti biglietti per il derby a meno di 24 ore dalla sfida. Come appreso dalla nostra redazione, sono stati venduti 21.000 biglietti lato Roma. In totale, invece, siamo a 50.000.
 
Příspěvků
2,355
Le probabili formazioni di Lazio-Roma, mercoledì 10 gennaio ore 18:00
Lazio (4-3-3): Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Marusic; Guendouzi, Cataldi, Vecino; Felipe Anderson, Castellanos, Pedro.
A disp.: Sepe, Mandas, Kamada, Isaksen, Zaccagni, Gila, Casale, Hysaj, Basic, Pellegrini, Rovella, Fernandes.
All. Maurizio Sarri
Ballottaggi: -
In dubbio: Luis Alberto.
Diffidati: -
Squalificati: -
Indisponibili: Immobile.

Roma (3-5-2): Rui Patricio; Huijsen, Mancini, Kristensen; Karsdorp, Cristante, Paredes, Bove, Spinazzola; Dybala, Lukaku.
A disp.: Boer, Svilar, Golic, Celik, Pellegrini, Pagano, Zalewski, El Shaarawy, Belotti, Pisilli, Joao Costa, Cherubini.
All. José Mourinho
Ballottaggi: Spinazzola/Zalewski/El Shaaarawy, Bove/Paredes/Pellegrini
In dubbio: Llorente (fastidio all'adduttore destro).
Diffidati: -
Squalificati: -
Indisponibili: Abraham (rottura del legamento crociato anteriore del ginocchio sinistro) Smalling (infiammazione tendinea), Renato Sanches (trauma distorsivo alla caviglia sinistra), Kumbulla (indurimento all'adduttore), Ndicka (in Coppa d’Africa), Aouar (in Coppa d’Africa).
Nechal bych chytat Svilara ať si odchyta všechny zápasy v poháru jak Italského tak EL,
Dybala do zálohy místo Paredese a do útoku Belotak 🤣ale to chci každý zápas a vím že to nikdy neudělá 😜
 
Příspěvků
3,698
To teda. Celkově mě zaráží, že hlavní posila do zálohy, Sanches, od nás odejde (díkybohu), ale nějak se neuvažuje o jeho náhradě. Chápu, že nemáme ani floka, ale stejně. Hlavní motor, nezbytná součást Mourkova systému, a nijak ho nenahradíme? Jako bysme tuhle sezonu už zabalili. A Bove jedinej to chudák neuběhá. To ho dřív utavíme.
 
Příspěvků
1,338
Dalo sa čakať že zápas bude takto vyzerať kedže je to len na jeden zápas o postup a navyše derby. Tento krát výnimočne je to pochopiteľné a asi aj správne pristupovať k tomu opatrne. Vyzerá to že rozhodne jedna chyba alebo penalty. Ostáva dúfať že ta jedna chyba bude na ich strane
 
Příspěvků
24,048
Klasicky pretlacovana, štve mě, že se bojíme hrát dopředu, vždycky se zastavíme a oni se zformuji. My si pak prihravame až na gólmana a pak to ztratíme po nakopu. Bída fotbal. Ale dneska jde o výsledek. Tak snad. Jde tam pelle, daje capitano
 
Příspěvků
2,355
To je v piči tohle, stupidní faul,na hřišti betonari a jeden ofenzivní Lukaku!!! Jo tak chce Mourek vyhrát
 
Příspěvků
2,429
Ale co, jsem rád že kluci hrají ofenzivně, šanci je hodně, ještě že si to nenahrávají pořád až na gólmana.
 
Příspěvků
2,355
Famózní výkon 🤣🤣🤣já už se ani nedivím že mám tři operace srdce za sebou jsem zralý na další, kurva já to prožívám a když sleduju tuhle sracku jen dozadu, dozadu a znova dozadu ????? Nejsou schopni ničeho ani si nedají nahrávku.At už je jiný trenér a hrajeme fotbal
 
Příspěvků
1,539
Já to teda zapl až někdy ve 24. minutě. Ale Belottiho střela někdy 10 minut před koncem, byla první střela na branku, kterou jsem registroval.
 
Top