čtvrtfinále AC Milán - ROMA

Příspěvků
2,429
Skvělej fotbal. Z naší strany dobré kombinace a upřímně jsme měli na víc než na jeden gól. Hodně vyzrálý výkon a zasloužená výhra.
 
Příspěvků
24,048
svým způsobem absurdní zápas
zasloužili jsme si vyhrát o víc
a málem jsme plichtili
odveta 50:50
 

scr

Příspěvků
1,773
Super vykon a nadejnej vysledek do odvety. Dneska to kluci vydreli


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Příspěvků
2,355
Borci no nevím v 2 půli jsme jen bránili,brejky lajdácky zazdili, výhra je skvělá ale spíš to měla být remíza.Solidne nás mačkali a to si myslím že měl Daniel střídat více a oživit to třeba v 65 minutě třema hráči 😉 jako já jsem spokojený
 
Příspěvků
24,048
dneska jsme to kontrolovali

držení míče, co mělo smysl - škoda jen, že jsme nedali ještě jeden
 
Příspěvků
2,429
Zjistil už někdo když bude mít Itálie nejlepší koeficient tak jestli 5 e místo v LM bude od příští sezony, nebo až od další?
 
Příspěvků
6,427
Druhy poločas takový Mourinhovsky. Dopredu už se moc nehrálo, 10 lidi za balónem, hromada zblokovanych střel. Měli jsme dát v první půlce aspoň jeden gól navíc a hrálo by se víc uvolněně. Líbil se mi Leo uprostřed, hrál to zkušeně, chvilkama mi přišlo že s tou 16kou vidím Daniho. Spina se dneska taky kousl, i když odpadl asi po 70 minutách. O Romelovi už jsem psal, balón podrží, ale jinak je tam jak kužel. Samostatná kapitola je Mile. S klidným srdcem bych s ním šel do nové sezóny jako jedničkou, k němu podepsat Ruie jako zkušenou dvojkou a máš o starost míň na léto.
Přes dnešní dobrý výsledek je Milan pořád favorit a bude třeba k odvetě přistoupit zodpovědně. Daje Roma, Daje Dani

Btw. Mancio roste pro Chelsea, nebo nějakou podobnou sračku. Radost ho sledovat
 
Příspěvků
3,698
Krasny chvile, to jsou dycky prijemny pocity po takovym maci. Vyzralej, odmakanej vykon. Snad se povede i odveta, hlavne neudelat chybu a nevypustit ligu, kdyz je “jen” Udinese.

Daje Dane, Daje Romaaa
 
Příspěvků
24,048
ddr teď v tv říkal, že tohle byl podle něj nejlepší zápas lukaka pod jeho vedením
 
Příspěvků
1,338
Ja myslim ze prostor tomu urcite da…prava nebyli urcite levna….nova to jela taky jen na dvou kanalech a nekdy jen na premier
Uvidime ale na nove sem si zvykl uz na komentar
Nejde o to na koľkých kanáloch ide o to aký tomu dajú priestor. Na Nova Sport maš napríklad v nedeľu na 4 alebo 3 Seriu A nonstop zápasy o 12:30, 15:00, 18:00, 20:45 + keď máš Voyo tak na Nova Sport 5 a 6 dávali aj druhý zápas keď sa hrali napríklad dva zápasy o 15:00. Nechce sa mi veriť že to bude rovnaké ale bodaj by si mal pravdu lebo ja už som si zvykol že jednak nemusím Rím streamovať ale aj celkovo že si môžem pozrieť v podstate akýkoľvek zápas Série A.
 
Příspěvků
1,338
Čakal som takýto obraz zápasu že to bude také ubojovane. Odveta bude rovnako ťažká.

Po Laziu pridám ďalší funfact. DDR zvíťazil vo svojom prvom zápase proti AC zatiaľ čo Mourinhova štatistika proti AC je 6 zápasov a 0 výhier🤣
 
Příspěvků
1,539
Radost. Tohle čekal málokdo. Do odvety dobrý výsledek. Jsem rád, že máme konečně pohotovýho golmana, na kterého je spoleh. Atalanta dobrej nášup. Forza Daniele.
 
Příspěvků
6,454
Poctivost to byla! Autobus až ke konci, do té doby jsme se snažili, ve druhé půli byly i momenty, kdy jsme byli v deseti na balónu na jejich půlce, kdy jsem se radostí drbal na zadku, jaká to změna oproti Mourinhovi. Ke konci už jsme to byli donuceni zaparkovat, a kdyby nebyl Giroud vemeno, byla plichta. I tu bysme objektivně museli brát všemi deseti, před domácím zápasem. Doma neprohrajem!

No, a vzhledem k tomu, jak to sehrál Klopp, resp. Atalanta, přicházejí pomalu hříšné pohárové myšlenky, pro Daniho...
 
Příspěvků
2,471
Ať tohle DDR a našemu Římu vydrží, takovouhle šňůru dobrých výsledků v druhý polovině sezony dlouho nepmatuju, jestli vůbec.

Jinak to Bergamo včera? o_O
 
Top