CL los 18/19

danko10 napsal:
Akoze do Rima?

Busom nikdy v zivote. Sme boli teraz tod za rohom, v Polsku a som si myslel, ze sa dorezem. Hentaku vzdialenost si uz neviem ani predstavit.

Já byl v Miláně na AS před pár rokama a od tý doby taky už o tom nechci ani slyšet. :mrgreen: Jsem byl rozlámanej jako sviňa.

Já jel 24 hodin do Barcelony a cajk ne že bych to musel absolvovat denne, ale jednou za rok, proč ne?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Já jel 24 hodin do Barcelony a cajk ne že bych to musel absolvovat denne, ale jednou za rok, proč ne?

Měřím téměř 190, ono je to s tou větší výškou horší si myslím. :) Já byl fakt rozlámanej na sračku.

Abaddon napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Měřím téměř 190, ono je to s tou větší výškou horší si myslím. :) Já byl fakt rozlámanej na sračku.
Tak to je jiná

myslim, že se po nich zaprášilo
mám dva trošku insidery a ani jeden mi lístek taky nesehnal

Na Roma-Madrid to k dostání bylo, myslím, že tu i někdo kupoval... Moct si vzít volno na 2-3 dny, tak letím hned, i cena se dala.

Plzeň neprůstřelná. Vykoupili to permanentkáři, takže jediná možnost je to koupit někde přes inzerát od nich, za 3 tyčky nejlevněji, často to zkouší i za 5. Přirážka minimálně 100 %.
Vyhodnotil jsem to tak, že je to poslední zápas, skupina může být dost dobře rozhodnutá, což by znamenalo, že Milda Petrželů tam bude prohánět Santonka a Jesus s Marcanem budou celí tumpachoví z dřeva Krmenčíka, navíc bude toho 12.12. asi -5°C... Takže ty 3, 4 tyče za lupen, litr za cestu, bůhví kolik za neplacený volno radši ušetřím a na konci léta 2019 si se ženou zaletíme zas na pár dní do Říma, zkouknu nějakou ligu a nebude mě to celý stát nikterak dramaticky víc. Snad tam nebude Crotone.

Plzeň jedině tehdy, kdyby bylo ještě o co hrát a byly v tom prosincu nabídky těch slavných permanentkářů do 3 tyček. Což se reálně nabízí při předpokladu, že bude mít Plznička 0 (či 1) bodů, postup kamkoli v řiti, a domácím se tam nebude chtít zmrzat.

pasta napsal:
Porticko :Ok:

No, na mňa zatiaľ túto sezónu porto pôsobí ako válec, tak som zvedavý na aký odpor sa zmôžeme. Z papierového hľadiska asi zápas bez favorita, ale všetci čo to sledujeme poslednú dobu vieme, že favoritom nie sme.

Code:
https://www.eurofotbal.cz/kluby/portugalsko/fc-porto/zapasy/

Heh no co si budem povidat, je to jedinej souper, se kterym je to podle papirovych predpokladu 50/50, mame jim co vracet a je to bezpochyby velky stesti na los. Co chtit vic.

klida napsal:
druhej rok po sobě nejlehčí možnej soupeř

I když to je relativní. Porto přesně ví, co má hrát. Má skvělý hráče, doma se těžko poráží a má oproti nám víc pohárovejc zkušeností.

Largo napsal:
klida napsal:
druhej rok po sobě nejlehčí možnej soupeř

I když to je relativní. Porto přesně ví, co má hrát. Má skvělý hráče, doma se těžko poráží a má oproti nám víc pohárovejc zkušeností.

To je mozna pravda, ale nic to nemeni na faktu, ze je to druhej rok po sobe nejlehci moznej souper. Sparta Praha nebo Boby Brno by jiste byli jeste lehci souperi, ale do vyrazovaci casti CL se z prvniho mista jaksi neprobojovali.