CL los 18/19

Když to Sushimu nějak blbne...

Jsme ve druhým koši, což je paráda.
Ze třetího všecko hratelné, až na posranej Klopperpool s Alissonem a Salahem, že ano. Zatímco v prvním je třeba Lokomotiv Moskva.
Chci Real - Roma - Lyon - Plzeň.

daje
:daje: :daje: :daje:

scr

Pokusím se jich par získat prez mou práci ale bude to asi těžký i když prosinec...Češi zmrzlý mohlo by se povest

Sent from my iPhone using Tapatalk

No, permanentkáři určitě nekoupí celou kapacitu. Průser je, že to rozhodně nepůjde na ten jeden náš zápas, balíčky se rozprodají určitě, vzhledem k Realu. A nejspíš si pro to musíš navíc (pro mě) až do Plzně. Když k tomu děláš ve školství a v Beskydech přes celou republiku, začíná se ti to dramaticky komplikovat. Ale jsem připravenej požádat o neplacený volno, teď ještě se k tomu lupenu nějak dostat... Uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Za každou pomoc budu vděčnej, ale to tady asi každej z nás.

Chlapci máme možnost vyřešit lístek nějak ? Já bohužel v Plzni nikoho neznám a dovolenou kvůli tomu brát nebudu :-(

jsem to nějak vzdal už dopředu, imho je levnější a jednodušší se dostat do Bergama než do PLzně

klida napsal:
jsem to nějak vzdal už dopředu, imho je levnější a jednodušší se dostat do Bergama než do PLzně
Přesně tak, je to vlastně to samé jako posledně v EL, bez šance... radši bych řešil AS-Real 27.11.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
klida napsal:
Přesně tak, je to vlastně to samé jako posledně v EL, bez šance... radši bych řešil AS-Real 27.11.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Zkusil jsem oslovit své kolegy v Plzni, jestli by nepustili nějaký lístek jako permenantkáři. Tak uvidím no... ALe je to zatracená škoda ... Pak ještě je otázka, kolik za to budou chtít překupníčci.

Takze listky na AS : Real na Monte Mario kupene. Cena este akceptovatelna - 105 €. Skoda, ze nemal informaciu, ze sa predavaju listky uz skor, mal by som asi lepsie miesta. Chystate sa niekto do Rima? Ja som plzen aktualne vzdal, uvidime, ci sa nepodari nieco na poslednu chvilu vybavit! :sala: :sala: :pipp: :pipp:

klabrdon napsal:
Takze listky na AS : Real na Monte Mario kupene. Cena este akceptovatelna - 105 €. Skoda, ze nemal informaciu, ze sa predavaju listky uz skor, mal by som asi lepsie miesta. Chystate sa niekto do Rima? Ja som plzen aktualne vzdal, uvidime, ci sa nepodari nieco na poslednu chvilu vybavit! :sala: :sala: :pipp: :pipp:

Naprostá dokonalost.
Enjoy.
:Ok: :Ok: :Ok:

klabrdon napsal:

A prosímte jaké patro nahoře?dole?
Byli jsme ve Vídni taky s atletickou drahou...a vidět je líp z vrchu

HugoBoss27 napsal:
klabrdon napsal:

ve Vídni jsem byl taky na EL, tam šlo vidět dobře úplně odevšad.

HugoBoss27 napsal:
klabrdon napsal:

V novembri som bol na derby s Laziom v sektore "SUD" - 11BD (rad 31), to je dole blizsie ku Curve SUD. V maji s Liverpoolom v sektore "TOP SUD" - 13AS (rad 64), to je v podstate hore nad SUD-om a teraz s REALOM mam tiez do TOP SUD. Podla mna je o nieco lepsie byt dole, vidiet super aj napriek atletickej drahe, samozrejme treba kupit miesta co najvyssie a najblizsie k strednej premium lozi, urcite nie uplne dole. Ja som napriklad este nebol v CURVA SUD alebo DISTINTI, ale chalani pisali, ze je to daleko. Na JuveHNUS si to asi skusim :sala: Kazdopadne je prerobana nasa oficialna stranka, kde si mozes pri kupe listkov pozriet 360 pohlad z kazdeho miesta, je to podla mna celkom realne spravene :)

Akoze do Rima?

Busom nikdy v zivote. Sme boli teraz tod za rohom, v Polsku a som si myslel, ze sa dorezem. Hentaku vzdialenost si uz neviem ani predstavit.