CL los 17/18

Na los jsme tentokrat smulu nemeli, byt nam tyhle vychodni tymy delaj potize, ale kdo nam je v Evrope nedela, zejo...

Jsem spokojenej, jdeme tam jako mirni favoriti.

scr

Chtel jsem Real..Shaktar je cesta vypadnuti z LM...doma vse vyhravaj a venku dostavaj..jedina sance je u nich plichtit ci prohrat 2:1 a doma je rozmrdat 3:0

Po Realu s Bayernem asi nejsilnější možnej soupeř z těch, který jsme mohli dostat
V únoru máme relativně lehkej los, to je docela plus
Uvidíme, co předvede Monchi přes zimu

Abaddon napsal:
Za mě hlavně ne Šachťar, přál bych si Basilej.

...

Nikdy nikdo to nebude mít lehký s týmem, jakej je Shachtar. Barcelona by tam měla problém něco uhrát. Tyhle týmy kolem Ruska jsou prostě velkým soustem. No...uvidíme.

Spokojen mohlo to být o hodně horší :wink: to ovšem neznamená že by to měl lehčí soupeř než jine týmy, tak uvidíme co zahrajeme

Jak jsem psal, chtěl jsem jednoho z trojice Basilej, Porto, Sevilla.
Nechtěl jsem Bayern ani Real.
Doněck byl někde mezi. Na tu zkurvenou zimu se tam nelze těšit. Jak už kdosi psal, je potřeba tam dát jeden gól a nedostat jich moc. Doma je rozbijem.

daje
:daje:

monchi by se měl trošku ukázat, máme reálnou šanci se vrátit někam, kde jsme nebyli snad 10 let

Sushi napsal:
monchi by se měl trošku ukázat, máme reálnou šanci se vrátit někam, kde jsme nebyli snad 10 let

Monchi řekl,že největšími zimními posilami budou uzdravení Schick,Defrel a Emerson

Monchi muze maximalne sedet v koute, soupat nohama a modlit se, aby se alespon 2 z naseho hvezdneho tria letnich utocnych posil za 80 mega, coz je pro predstavu 1/4 noveho stadionu, aspon trochu chytli. Nejvic verim Schickovi, ale ta nesmyslna cenovka se ho bude drzet jako prokleti, tohle nikdy nema sanci naplnit a Monchi se projevil jako osel uz v tomto ohledu, ze z typka po jedny dobry sezone udela nejdrazsiho hrace AS, kde jsou naroky na hrace mirne receno velky, takovej Iturbe by mohl vypravet...

zas iturbe měl pokročilý stádium demence, na to hrál vlastně docela dobře

že manuel byl velice schopnej na to, že lékaři nad ním už dávno zlomili hůl

UPDATE o súperovi

Dnes hral Šachtar svoj prvý jarný súťažný duel, desiaty tím tabuľky rozbil 5:0. Povinné víťazstvo, nič iné sa nedalo čakať, ale upriamil by som pozornosť najmä na hráča s číslom 11 - Brazílčana Marlosa, ktorý dal dva góly a na zvyšné tri prihral.
V roku 2016 sa stal najlepším hráčom ukrajinskej ligy a v minulom roku dokonca začal reprezentovať Ukrajinu...