Cizinky

Jennifer Aniston

Sushi , to nemyslis vazne , ze MOnika je krajsia ako Rachiel . To uz radsej Phoebe :mrgreen:

Inak dovod preco kukam priatelov je Rachiel ,pac tam ma peknu postavu , a mily ksichtik .

Monika je hezci a shodnu se na tom s hooodne lidma... :wink:
dokonce se shodnu i na tom,ze rachel je trosku precenovana...

nicmene co se pratel tyce, Janine rulez, lesbicka babysitter hned po ni, sestrenice moniky a rosse po nich, a jeste par hezcich nez rachel a phoebe [ :lol: ] by se imho naslo... :wink:

Sushi napsal:
Monika je hezci a shodnu se na tom s hooodne lidma... :wink:
dokonce se shodnu i na tom,ze rachel je trosku precenovana...

nicmene co se pratel tyce, Janine rulez, lesbicka babysitter hned po ni, sestrenice moniky a rosse po nich, a jeste par hezcich nez rachel a phoebe [ :lol: ] by se imho naslo... :wink:

Monika sa mi strasne nepaci , je prilis chuda , kostnata , ale je to vec vkusu .

Rachiel tiez nie je uplny kus , hlavne teraz ked uz ma 40 , ale vtedy bola "dobra" .

Phoebe sa mi nepaci , ale skareda nie je , akurat hra blbu postavu .

A na Lezbicky radsej nekukam , a ani na tu , co si vyholila hlavu .

mne se Rachel nelibila hlavne v prvnich seriich, kdyz zestarla tak zkrasnela, a to plati i ted - v Marley & Me vypada dobre docela... ale je to vec vkusu, that"s true...

a taky je true ze mam docela rad kostnaty holky :p

Sushi napsal:
mne se Rachel nelibila hlavne v prvnich seriich, kdyz zestarla tak zkrasnela, a to plati i ted - v Marley & Me vypada dobre docela... ale je to vec vkusu, that"s true...

a taky je true ze mam docela rad kostnaty holky :p

Ta , ja radsej zostanem pri plnsich nohach a zadku .

Koukal jsem na nejakej nemeckej kanal, byl tam britskej big brother s nemeckejma titulkama (neptejte se me proc) a byla tam Pamela Anderson.

tak chci jen rict, ze ji jeste dneska miluju.

nevim kolik ji je, ale je neuveritelna.

Sushi napsal:
Koukal jsem na nejakej nemeckej kanal, byl tam britskej big brother s nemeckejma titulkama (neptejte se me proc) a byla tam Pamela Anderson.

tak chci jen rict, ze ji jeste dneska miluju.

nevim kolik ji je, ale je neuveritelna.

LOOOOOOOOL .

Pamela ? Normalne by som ti sem hodil niake videa , ale kedze ty nechcem kazit chut , tak to neurobim .

Inak Carmen Electra je jasne lepsia .

Sushi napsal:
napis na youtube "pamela anderson big brother" a nemluv z cesty :wink:

Dear MR PRESIDENT

Sorry !!!! Ja nic , ja muzikant .

Som si nevsimol , neviem citat !!!