Pique napsal:Tohle miluju. Jak já chtěl někdy sex s učitelkou. Ach jo.
http://www.heavy.cz/2012/03/divky-s-brylemi/
Moje bejvalka byla přesně tenhle typ, černý brýle a dlouhý černý vlasy. Dokonce měla chvíli i tu ofinku, brejlatá a chytrá byla jak rádio.Neustále mě poučovala a říkala co je špatně, s postupem času jsem docela rád že už s ní nejsem...=DPique napsal:Tohle miluju. Jak já chtěl někdy sex s učitelkou. Ach jo.
Pigi10 napsal:Moje bejvalka byla přesně tenhle typ, černý brýle a dlouhý černý vlasy. Dokonce měla chvíli i tu ofinku, brejlatá a chytrá byla jak rádio.Neustále mě poučovala a říkala co je špatně, s postupem času jsem docela rád že už s ní nejsem...=DPique napsal:Tohle miluju. Jak já chtěl někdy sex s učitelkou. Ach jo.
danko10 napsal:Pigi10 napsal:Moje bejvalka byla přesně tenhle typ, černý brýle a dlouhý černý vlasy. Dokonce měla chvíli i tu ofinku, brejlatá a chytrá byla jak rádio.Neustále mě poučovala a říkala co je špatně, s postupem času jsem docela rád že už s ní nejsem...=DPique napsal:Tohle miluju. Jak já chtěl někdy sex s učitelkou. Ach jo.
![]()
![]()
![]()
a je po chuti na jebacku...![]()
danko10 napsal:Pigi10 napsal:Moje bejvalka byla přesně tenhle typ, černý brýle a dlouhý černý vlasy. Dokonce měla chvíli i tu ofinku, brejlatá a chytrá byla jak rádio.Neustále mě poučovala a říkala co je špatně, s postupem času jsem docela rád že už s ní nejsem...=DPique napsal:Tohle miluju. Jak já chtěl někdy sex s učitelkou. Ach jo.
![]()
![]()
![]()
a je po chuti na jebacku...![]()
Francesco Totti AS napsal:ta poslední je brutální :slin:
smurfik napsal:Francesco Totti AS napsal:ta poslední je brutální :slin:
Ja by som dal sancu aj tretej![]()