Taky myslim.Druhej gól luxus. Penalta proti nám byla za co? Podle mě by se tohle pískat nemělo.
Sel tam jak nemehlo… dal mu sanci spadnout a mu pisknoutDruhej gól luxus. Penalta proti nám byla za co? Podle mě by se tohle pískat nemělo.
Hrál jsi někdy fotbal? Šel do toho úplně normálně (podle mě). Naopak by se mělo bojovat, aby se tyhle sračky nepískaly. Fotbal je kontaktní sport, tyhle souboje vidíš x krát každej zápas a fauly to prostě nejsou.Sel tam jak nemehlo… dal mu sanci spadnout a mu pisknout
tuhle teorii jsem velmi razil loni při (ne)penaltě na koneho v bergamu (kde to byla podle mě jasná pětka)Sel tam jak nemehlo… dal mu sanci spadnout a mu pisknout
Funguje. Hoši to prostě chtěli zdramatizovat. Nebyla to pětka. Za mě tak, jako ta na Koneho v Bergamu, kde jsme se neshodli. Tak aspoň teď.tuhle teorii jsem velmi razil loni při (ne)penaltě na koneho v bergamu (kde to byla podle mě jasná pětka)
tady je vidět, že ten hráč uklouz a jen shodou okolností v tu chvíli byl i v nějakým souboji
tuhle penaltu musíš hodně chtít dát
jak to je s varem v EL, funguje, ne? ale nešel se ani podívat, nebo mi něco uniklo?