paráda :Ok: :Ok: :Ok:Pique napsal:za měsíc jedu do Holandska(snad, nechci to zakřiknout)
chtěl bych si tam zkusit kopnout nějakou nižší soutěž
Nad tím sem přemýšlel v sedmé až v deváté dokonce to zašlo tak daleko,že jsem si jako sebevrah dal jako druhý jazyk RuštinuCarlo napsal:Silno moc uvazujem , ze po skonceni strednej (ako je to daleko ja viem) by som si spravil kurz stewarda .
To by bola praca, ktora by ma bavila .
Carlo napsal:Woooooow , ty kokso tak tohleto som fakt nevedel .
Pozeral som si od firmy Rainar , a tam len pisali ze mat anglictinu na komunikativnej urovni , mat od 157 do 185 cm , prijemny vzhlad(wtf?) , vystupovanie a pod .
Pisali tam potom , ze sa treba zucastnit 5tyzdnoveho kurzu , ktory sa niekde uskutocnii , ale bude cely v anglictine .
Podpisem rocnu zmluvu , ktoru si potom mozem predlzit o dalsie 2 roky , a ked vtom chcem pokracovat , tak tusim vsetko znova od zaciatku .
spátPique napsal:vím ?e někteří tady u? pracujou, ale je tady vět?ina studentů, tak mě zajímá, jak se vydíte do budoucna, nebo co si představujete ?e budete dělat??
ale vá?ně, ne ?ádný: ,,Chci být prezidentem, kosmonautem"![]()
SUSIsr napsal:spátPique napsal:vím ?e někteří tady u? pracujou, ale je tady vět?ina studentů, tak mě zajímá, jak se vydíte do budoucna, nebo co si představujete ?e budete dělat??
ale vá?ně, ne ?ádný: ,,Chci být prezidentem, kosmonautem"![]()
Pigi10 napsal:Kouč druholigového slovenského klubu FK Duslo Šaľa Peter Ančic po dohodě s vedením na trenérské lavičce skončil. Mužstvo dočasně povede asistent Martin Babinec
Tak co Carlo?!Jdeš do toho?![]()